Рецепт Курка з рисом в сковороді фото

Курка з рисом в сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка , Крупи , Мал
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування соковитої курки з смачним і корисним рисом, а також ароматним чорносливом. Відмінний варіант для обіду або вечері, рекомендую.

Опис приготування:

Щоб страва була більш смачним, а рис не злипався і сильно не розварюється, раджу брати рис пропарений. Взагалі, виходить щось схоже на плов. Раджу для приготування курки з рисом в сковороді використовувати каррі і базилік - спеції додадуть нотку пікантності. А замість чорносливу можете спробувати навіть курагу.

  • Чорнослив - 50 грам
  • Куряче філе - 500 грам
  • Базилік сушений - 1 Ст. Ложка
  • Каррі - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Мал - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
курка з рисом в сковороді - фото крок 1
Чорнослив попередньо замочіть у воді.
курка з рисом в сковороді - фото крок 2
Ріжемо філе шматочками, обсмажуємо на розігрітій сковороді в оливковій олії.
курка з рисом в сковороді - фото крок 3
Потім додаємо спеції, сметану і даємо згасити пару хвилин.
курка з рисом в сковороді - фото крок 4
Потім додаємо воду і рис. Розподіліть рівно по сковорідці, але намагайтеся сильно не заважати.
курка з рисом в сковороді - фото крок 5
Через хвилин 5 викладаємо і чорнослив.
Тушкуємо до готовності рис.
Готову курку з рисом в сковороді подаємо, давши трохи охолонути. Смачного!

Схожі рецепти