Курка з печерицями
(покроковий рецепт з фото)
Курка з печерицями - дуже ситне і смачне блюдо. Дуже добре підходить до будь-якого гарніру, будь то картопля або рис.
Для початку приготуйте всі необхідні для приготування інгредієнти. Поріжте філе і печериці. Нарубаєте зелень. Замість вершків можна використовувати молоко. Якщо ж ви використовуєте занадто жирні вершки, відповідно кладіть менше борошна. Нижче представлений покроковий рецепт приготування курки з печерицями.
- Куряче філе - 300 грам (порізане)
- Печериці - 7 штук (порізані)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Перець - За смаком
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 200 мілілітрів
- Зелень - За смаком (кріп, петрушка)
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - За смаком
Чистий цибулю. На розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажити цибулю.
Лук прибираємо. На цій же сковороді обсмажте шматочки курячого філе. Потім перекладіть філе в тарілку.
Обсмажуємо тут же гриби.
Зробіть вогонь по тихіше. Додайте на сковороду цибулю і куряче філе. Приправити сіллю і poperčite. Потім додайте борошно і ретельно все перемішайте.
Влийте підігріті вершки на сковороду, додайте дрібно порізану зелень. Тушіте 4-5 хвилин, періодично помішуючи. Вимкніть вогонь і покладіть в сковороду шматочок вершкового масла, закрийте кришкою на 5-7 хвилин.
Готово!