Курка з картоплею і кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Смажені шматочки курячої грудки з овочами в томатної підливі - просте, але дуже смачне, ситне і яскраве блюдо. Візьміть собі на замітку, щоб на швидку руку приготувати смачний обід.
Перед вами рецепт, як приготувати курку з картоплею і кукурудзою. Тут все просто: шматочки курячої грудки і картопля обсмажити окремо в олії до золотистої скоринки. Потім додати до кукурудзи в томатної підливі. Смачного!
- Половина курячої грудки - 240 грам (нарізана кубиками)
- Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
- Червоного картоплі - 360 грам(svarennogo і razrezannogo з 4 частини)
- Чилі перець - 1 Ст. Ложка
- Солі - 1 Чайна ложка
- Свежемолотого перцю - 1/8 чайних ложки
- Майорана - 1 Ст. Ложка
Курячі грудки промийте, обсушити, наріжте кубиками. Картоплю відварити в мундирах. Лук помийте.
Нагрійте оливкову олію (1 ст. Л.) на пательні. Обсмажте куряче м'ясо до рум'яної скоринки близько 2 хвилин. Викладіть в миску.
Картопля очистіть, розріжте на невеликі шматочки. Додайте в сковороду 1 ст. L. Масла, обсмажте картоплю до золотавого кольору, приблизно 4 хвилини, зніміть зі сковороди.
Кукурудзу і 2 столові ложки рубаного зеленого лука обсмажте на олії протягом 1 хвилини. Додайте томатне пюре, доведіть до кипіння.
Поверніть обсмажені шматочки курки, картоплі, доведіть до кипіння, посипте зеленою цибулею.
Смачного!