Курка в йогурті в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Курка в йогурті в духовці не може залишити байдужим будь-якого дегустатора! Особисто я люблю запечену курку в будь-якому варіанті, а цей гарний тим, що йогурт ще є і маринадом для курки.
Маринується курка не менше 12 годин, зручніше це робити на ніч, навіть якщо ви готуєте курку в йогурті на вечерю. Курка в йогурті в духовці запікається до золотистого кольору. Подавати курку можна з рисом, це найбільш гармонійне поєднання. Подавати курку потрібно відразу, в гарячому вигляді. Успіхів і приємного апетиту!
- Курка - 1 штука
- Лимон - 1 штука (сік)
- Тертий часник - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготувати продукти.
Змішати йогурт з соком лимона, часником, спеціями.
Курку розрізати ножицями уздовж хребта і укласти у форму для запікання.
Залити курку маринадом і залишити на ніч.
Запікати при 180-200 градусах півтори години.
Смачного!