Рецепт Курка в соусі фото

Курка в соусі
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка, Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Ми любимо готувати куряче філе по безлічі причин: воно соковите, без прожилок і включень, м'яке, дуже швидко готується, недороге. А способів його смачно приготувати, напевно, хоч греблю гати.

Серед безлічі рецептів приготування курячого філе, я обрала, як приготувати курку в соусі зі сметани. Смак просто чудовий! Соковиті шматочки просто тануть у роті і ваблять взяти наступний і наступний… Крім того, ви можете урізноманітнити смак, додавши в соус часник або натер м'ясо куркумою. Дерзайте, шукайте свій смак.

  • Куряче філе - 800 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Крем - 150 мілілітрів (для соусу.)
  • Вода - 150 мілілітрів (для соусу.)
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Зелень (петрушка, кріп) - За смаком
1
Філе курки помийте і обсушіть. Поріжте на невеликі шматочки і обсмажте на невеликій кількості олії до зарум'янювання.
2
Цибуля поріжте півкільцями і посмажте окремо від курки. Додайте борошно і перемішайте.
3
Для приготування соусу змішайте воду і сметану. Порубати дрібно зелень і також додайте.
4
Влийте цю суміш до цибулі, накрийте кришкою і готуйте до загустіння.
5
Викладіть в сковороду шматочки курки і готуйте 30 хвилин.
6
Смачного!

Схожі рецепти