Курка в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)
Останнім часом активно готую м'ясо c ананасом, вже дуже подобається поєднання. Тут хочу показати, як приготувати курку в духовці у фользі з шматочками ананаса, перцем і соусом "барбекю" .
За бажанням можете додати до курки трохи соєвого соусу, замінивши їм частину & quot; Барбекю" . Я не додаю в блюдо ні сіль, ні перець, тому що соус і так дає цілком збалансований смак.
Ананас найкраще використовувати без цукру, якщо знайдете такий в магазині.
- Куряча грудка - 4 грами (без кісток і шкіри)
- Соус "барбекю" - 240 грам
- Ананас консервований - 240 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука

Духовку дозволите на 180 градусів. Курку поріжте невеликими шматочками і змішайте з соусом.

Цибулю і перець дрібно поріжте, ананас обсушити. Викладіть курку, розподіливши на 4 шматочка фольги, додайте ананас, цибуля, перець.

Загорніть фольгу щільними конвертиками, надішліть їх на 35-40 хвилин запікатися. На грилі смажте їх хвилин 30, перевертаючи.

Подавайте блюдо гарячим, за смаком прикрасивши зеленню.