Курка по-болгарськи
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже яскраве блюдо порадує не тільки ваші смакові рецептори, але очі, адже це справжній вибух фарб і емоцій. Воно, безсумнівно, сподобається вам, якщо ви любите гостру їжу з незвичайним смаком.
Цей приголомшливий рецепт приготування курки по-болгарськи вже давно завоював моє серце, адже я так люблю поєднання свіжих овочів і курки, а якщо до цього додати трохи гостроти, то ми отримаємо по-справжньому шикарне блюдо. Повірте мені, смак у цій курочки настільки приголомшливий, що навіть дух захоплює, але ж приготувати її не так вже й складно, можна навіть сказати, що легко. Взагалі болгарська кухня завжди багата на овочі та різні трави, вона поєднує в собі деякі елементи турецької, грецької, вірменської, італійської та угорської кухонь, напевно, саме з цієї причини вона настільки яскрава і насичена. А якщо ви хочете дізнатися, як приготувати курку по-болгарськи в домашніх уязика, то ознайомтеся з цим простим рецептом, і можете сміливо приступати до справи.
- Грудка куряча - 2 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Перець солодкий - 1 штука
- Соус соєвий - 100 мілілітрів
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Перець зелений гострий - 0, 5 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля зелена - 3 штуки
- Кінза свіжа - 100 грам
- Горох зелений стручковий - 100 грам
- Кресс-салат - 100 грам
- Кешью - 50 грам
- Сіль - - За смаком
- Перець чорний мелений - - За смаком