Рецепт Курка Пікатта фото

Курка Пікатта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряча грудка
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в паніровці

Пікката - гаряче італійська страва, воно являє собою філе, обсмажене в сухарях, і обов'язково подається з лимонним соусом. У класичному рецепті використовується телятина, а ми візьмемо курку.

Рецепт вважається досить простим і швидким, всього через 30 хвилин ви побачите результат. Як гарнір підійде рис з овочами. Подивіться, як приготувати курку Пікатта з соусом з лимона і каперсів. Пікантне блюдо підійде для будь-якого випадку: сімейної вечері, романтичного вечора або великого свята.

  • Куряча грудка - 700 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 200 грам
  • Курячий бульйон - 240 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Каперси консервовані - 3 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 60 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Петрушка - 50 грам
курка Пікатта - фото крок 1
1. Філе розрізати уздовж навпіл, а потім відбийте кожну частину.
курка Пікатта - фото крок 2
2. Зробіть суміш з борошна, перцю і солі.
курка Пікатта - фото крок 3
3. Потім добре втирайте суміш в курку.
курка Пікатта - фото крок 4
4. Потім кожен шматочок умочіть у збитому яйці. А далі обваляйте в сухарях.
курка Пікатта - фото крок 5
5. Далі в розігрітому оливковому маслі обсмажте грудку по 3 хвилини з кожного боку.
курка Пікатта - фото крок 6
6. Після цього відправте курку в духовку на 5 хвилин при 180 градусах.
курка Пікатта - фото крок 7
7. Тим часом в глибоку сковороду влийте бульйон і сік. Викладіть каперси.
курка Пікатта - фото крок 8
8. Також додайте масло і дрібно нашатковану петрушку.
курка Пікатта - фото крок 9
9. Варіть соус пару хвилин до легкої густини. Додайте сіль і перець за смаком.
курка Пікатта - фото крок 10
10. Подавайте курку з соусом. Смачного!

Схожі рецепти