Рецепт Курча по-татарськи фото

Курча по-татарськи
(покроковий рецепт з фото)

Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цей чудовий рецепт татарської кухні відмінно підійде як для обіду, так і для вечері. Тут дуже прості і звичні для нас інгредієнти, які разом перетворюються в дуже смачне блюдо.

Опис приготування:

Навіть і не віриться, що поєднання таких, здавалося б, простих інгредієнтів дає такий приголомшливий смак! Але це дійсно так, і рецепт приготування курки по-татарськи насправді не такий простий, як може здатися спочатку. У нього є один маленький секрет, а саме спосіб приготування, адже для того, щоб зробити це дуже смачне блюдо, нам знадобиться близько двох годин. Але коли пробуєш цю приголомшливу курочку, то розумієш, що не дарма витратив час і сили, адже вона настільки ніжна і ароматна, що просто тане в роті. Ух, аж прямо слинки потекли! Спробуйте самі приготувати це блюдо, і ви зрозумієте, те захоплення, який я кожен раз відчуваю, коли їдять його. Тому готуйте все нечисленні інгредієнти, а розповім вам, як зробити курку по-татарськи.

  • Курка - 1 штука
  • Картопля - 8-10 штук
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло топлене - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
курча по-татарськи - фото крок 1
Тушку курки ретельно промиваємо і поміщаємо цілком в каструлю, заливаємо водою. Після закипання варимо курку в підсоленій воді 45 хвилин до повної готовності. Коли курка охолоне, поділяємо її на порційні шматки. Бульйон НЕ виливаємо, він нам потім ще стане в нагоді.
курча по-татарськи - фото крок 2
Картопля так само слід очистити і відварити в підсоленій воді до повної готовності (30 хвилин). Це можна зробити паралельно з приготування курки.
курча по-татарськи - фото крок 3
Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями, а моркву кружечками.
курча по-татарськи - фото крок 4
У сотейник викладаємо нарізані овочі і заливаємо в нього півсклянки курячого бульйону.
курча по-татарськи - фото крок 5
Коли рідина закипить, солимо і перчимо. Тушкуємо на повільному вогні 10-15 хвилин, для а 5 хвилин до готовності додаємо топлене масло.
курча по-татарськи - фото крок 6
Відварену картоплю викладаємо в качатницю, зверху кладемо шматочки курки і останній шар - овочі разом з соком. Можете додати ще сіль і перець за необхідності. Ставимо утятницу в розігріту до 180 градусів духовку і запікаємо півгодини. А потім подаємо до столу, прикрасивши зеленню Смачного!

Схожі рецепти