Курча по-татарськи
(покроковий рецепт з фото)
Цей чудовий рецепт татарської кухні відмінно підійде як для обіду, так і для вечері. Тут дуже прості і звичні для нас інгредієнти, які разом перетворюються в дуже смачне блюдо.
Опис приготування:
Навіть і не віриться, що поєднання таких, здавалося б, простих інгредієнтів дає такий приголомшливий смак! Але це дійсно так, і рецепт приготування курки по-татарськи насправді не такий простий, як може здатися спочатку. У нього є один маленький секрет, а саме спосіб приготування, адже для того, щоб зробити це дуже смачне блюдо, нам знадобиться близько двох годин. Але коли пробуєш цю приголомшливу курочку, то розумієш, що не дарма витратив час і сили, адже вона настільки ніжна і ароматна, що просто тане в роті. Ух, аж прямо слинки потекли! Спробуйте самі приготувати це блюдо, і ви зрозумієте, те захоплення, який я кожен раз відчуваю, коли їдять його. Тому готуйте все нечисленні інгредієнти, а розповім вам, як зробити курку по-татарськи.
- Курка - 1 штука
- Картопля - 8-10 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло топлене - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком