Рецепт Куліш в мультиварці фото

Куліш в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Якщо фантазія вас підводить, а на обід хочеться приготувати що-небудь новеньке, - цей швидкий і простий рецепт кулешу в мультиварці вас здорово виручить! Адже не тільки в поході їм ласувати, правда?

Опис приготування:

Напевно, затятим шанувальникам польової кухні цей рецепт приготування кулешу в мультиварці може здатися дивним і неправильним, - адже часто на природі його готують чоловіки, а це значить, що і блюдо виходить поситнее і жирніший, - з салом замість курки, і бульйоном замість води. Але це ж тільки домашня варіація, а вдома такого звірячого апетиту, як мені здається, не буває. Так що приступимо?

Як приготувати куліш в мультиварці:

1. Займемося підготовкою інгредієнтів. Курку, якщо потрібно, обмиваємо і обсушуємо, знімаємо шкірку і нарізаємо шматочками.

2. Цибуля, картоплю і моркву моєму, чистимо і нарізаємо. Картопля - кубиками або соломкою, а цибулю та моркву просто дрібно шаткуємо.

3. У чашу мультиварки виливаємо масло, і в режимі"жарка" готуємо морквину і цибулю. Коли приготуються, - додаємо туди ж курку.

4. Пшоно промиваємо, і, коли курочка трохи зарум'яниться, всипаємо в мультиварку і перемішуємо.

5. Заливаємо гарячою водою, солимо і перчимо до смаку, і виставляємо режим"випічка" з 15 хвилин.

6. Коли куліш починає кипіти, - додамо картоплю, і ще раз добре розмішати. Додамо лавровий лист і приправи за смаком.

От і все! Томити таке блюдо потрібно до тих пір, поки картопля не стане м'яким, а густота кулешу вас повністю не задовольнить. Смачного!


  • Пшоно - 1 Склянка
  • Вода гаряча - 3 склянки
  • Курка - 400 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Перець - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
Напевно, затятим шанувальникам польової кухні цей рецепт приготування кулешу в мультиварці може здатися дивним і неправильним, - адже часто на природі його готують чоловіки, а це значить, що і блюдо виходить поситнее і жирніший, - з салом замість курки, і бульйоном замість води. Але це ж тільки домашня варіація, а вдома такого звірячого апетиту, як мені здається, не буває. Так що приступимо?

Як приготувати куліш в мультиварці:

1. Займемося підготовкою інгредієнтів. Курку, якщо потрібно, обмиваємо і обсушуємо, знімаємо шкірку і нарізаємо шматочками.

2. Цибуля, картоплю і моркву моєму, чистимо і нарізаємо. Картопля - кубиками або соломкою, а цибулю та моркву просто дрібно шаткуємо.

3. У чашу мультиварки виливаємо масло, і в режимі"жарка" готуємо морквину і цибулю. Коли приготуються, - додаємо туди ж курку.

4. Пшоно промиваємо, і, коли курочка трохи зарум'яниться, всипаємо в мультиварку і перемішуємо.

5. Заливаємо гарячою водою, солимо і перчимо до смаку, і виставляємо режим"випічка" з 15 хвилин.

6. Коли куліш починає кипіти, - додамо картоплю, і ще раз добре розмішати. Додамо лавровий лист і приправи за смаком.

От і все! Томити таке блюдо потрібно до тих пір, поки картопля не стане м'яким, а густота кулешу вас повністю не задовольнить. Смачного!

Схожі рецепти