Кукурудзяні оладки на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Використовуючи цей рецепт, ви зможете без праці приготувати дуже смачні, ніжні оладки, які просто тануть у роті. Відмінно поєднуються з різними добавками і соусами: як солодкими, так і не солодкими.
Ласуни можуть додати за смаком цукор або подавати кукурудзяні оладки на кефірі з медом, згущеним молоком або улюбленим варенням. Також при бажанні в них можна додати курагу, горіхи або родзинки.
- Кефір - 2 склянки
- Заголовок Бондюель - 1 Склянка
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок (для обсмажування)
Для початку потрібно злегка збити яйця, додавши в них сіль.
Потім потрібно додати до яєчної маси кефір і соду, добре перемішати.
Всипати кукурудзяну муку, перемішати. Залишити на 10-15 хвилин для набухання, після чого, постійно помішуючи, невеликими порціями додати пшеничне борошно до отримання тесту консистенції густої сметани.
Обсмажувати оладки потрібно на добре розігрітій сковороді, по обидва боки до отримання золотистої скоринки.