Рецепт Кукурудзяні оладки на кефірі фото

Кукурудзяні оладки на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Кефір
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Оладки
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Використовуючи цей рецепт, ви зможете без праці приготувати дуже смачні, ніжні оладки, які просто тануть у роті. Відмінно поєднуються з різними добавками і соусами: як солодкими, так і не солодкими.

Опис приготування:

Ласуни можуть додати за смаком цукор або подавати кукурудзяні оладки на кефірі з медом, згущеним молоком або улюбленим варенням. Також при бажанні в них можна додати курагу, горіхи або родзинки.

  • Кефір - 2 склянки
  • Заголовок Бондюель - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок (для обсмажування)
кукурудзяні оладки на кефірі - фото крок 1
Для початку потрібно злегка збити яйця, додавши в них сіль.
кукурудзяні оладки на кефірі - фото крок 2
Потім потрібно додати до яєчної маси кефір і соду, добре перемішати.
кукурудзяні оладки на кефірі - фото крок 3
Всипати кукурудзяну муку, перемішати. Залишити на 10-15 хвилин для набухання, після чого, постійно помішуючи, невеликими порціями додати пшеничне борошно до отримання тесту консистенції густої сметани.
кукурудзяні оладки на кефірі - фото крок 4
Обсмажувати оладки потрібно на добре розігрітій сковороді, по обидва боки до отримання золотистої скоринки.

Схожі рецепти