Кубанська паска
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цієї паски дістався мені прямо від хороших знайомих з Кубані. Великдень готується в мультиварці, що злегка полегшує завдання. Начинка з сухофруктів робить випічку дуже смачною! пробуємо.
Приготуємо кубанську паску в домашніх умовах. З яєць, цукру, меду, молока, соди, ваніліну і кориці замішуємо густе, як сметана, тісто. Додаємо (попередньо замочені) подрібнені сухофрукти. Перемішуємо тісто з сухофруктами і розкладаємо по формах, змазаним маслом, наповнивши їх на третину. Випікаємо паску в мультиварці або духовці. Хай щастить!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 200 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Молоко - 1 Склянка
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Ванілін - 1 штука (пакетик)
- Борошно - 4 склянки
- Сухофрукти - 100 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Мед - 300 грам
Яйця, цукор, мідь, молоко, соду, ванілін і корицю змішуємо до однорідної консистенції і засипаємо борошно. Замішуємо густе тісто.
Сухофрукти заливаємо окропом на 10-15 хвилин. Зливаємо воду, потім подрібнюємо.
Форми для випічки змащуємо рослинним маслом і кладемо в них тісто (1/3 тесту), змішане з сухофруктами. Розміщуємо в чашу мультиварки і випікаємо 50 хвилин.
Прикрашаємо паску глазур'ю і присипкою. Смачного!