Рецепт Кубанська паска фото

Кубанська паска
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня , Кубанська кухня
Тісто , Борошно , Фрукти , Сухофрукти
Низькокалорійні
На святковий стіл , Пасха
Випічка
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт цієї паски дістався мені прямо від хороших знайомих з Кубані. Великдень готується в мультиварці, що злегка полегшує завдання. Начинка з сухофруктів робить випічку дуже смачною! пробуємо.

Опис приготування:

Приготуємо кубанську паску в домашніх умовах. З яєць, цукру, меду, молока, соди, ваніліну і кориці замішуємо густе, як сметана, тісто. Додаємо (попередньо замочені) подрібнені сухофрукти. Перемішуємо тісто з сухофруктами і розкладаємо по формах, змазаним маслом, наповнивши їх на третину. Випікаємо паску в мультиварці або духовці. Хай щастить!

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 200 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 1 Склянка
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Ванілін - 1 штука (пакетик)
  • Борошно - 4 склянки
  • Сухофрукти - 100 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Мед - 300 грам
кубанська паска - фото крок 1
Яйця, цукор, мідь, молоко, соду, ванілін і корицю змішуємо до однорідної консистенції і засипаємо борошно. Замішуємо густе тісто.
кубанська паска - фото крок 2
Сухофрукти заливаємо окропом на 10-15 хвилин. Зливаємо воду, потім подрібнюємо.
кубанська паска - фото крок 3
Форми для випічки змащуємо рослинним маслом і кладемо в них тісто (1/3 тесту), змішане з сухофруктами. Розміщуємо в чашу мультиварки і випікаємо 50 хвилин.
кубанська паска - фото крок 4
Прикрашаємо паску глазур'ю і присипкою. Смачного!

Схожі рецепти