Рецепт Австрійська паска фото

Австрійська паска
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Молочні продукти , Сир
Пісні страви
На святковий стіл , Пасха
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Сирні паски популярні по всьому світу в багатьох країнах. Познайомлю вас з рецептом австрійської паски.

Опис приготування:

Спробуйте приготувати цю смачну і ніжну паску і ви не пошкодуєте! Її основу складає сир, який обов'язково повинен бути жирним. Перед приготуванням не забудьте перетерти його через сито. Щоб дізнатися, як приготувати австрійську паску, читайте цей рецепт.

  • Сир - 400 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Крем - 150 грам
  • Варене згущене молоко - 400 грам
  • Ізюм - 100 грам
австрійська паска - фото крок 1
Ізюм ретельно промийте і викладіть його в миску. Потім закип'ятіть в чайнику воду і залийте нею родзинки. Залиште його на п'ятнадцять хвилин, щоб той трохи набряк.
австрійська паска - фото крок 2
В окрему миску викладіть сир, який повинен бути перетертим, розм'якшене вершкове масло, варене згущене молоко і сметану з високим відсотком жирності.
австрійська паска - фото крок 3
Збийте всі інгредієнти до повної однорідності за допомогою міксера на високій швидкості. Для того щоб це було легко робити, всі вони повинні бути кімнатної температури.
австрійська паска - фото крок 4
З родзинок злийте воду, гарненько його обсушити і викладіть до решти інгредієнтів в мисці. Ретельно перемішайте всі ложкою.
австрійська паска - фото крок 5
Контейнер для паски застеліть марлею, складеної в два рази. Викладіть в неї сирну масу, зверху помістіть вантаж і поставте паску на добу в холодильник, щоб вона гарненько застигла.
австрійська паска - фото крок 6
Через добу дістаньте паску з холодильника і звільніть від марлі. Страву можна подавати до столу.

Схожі рецепти