Рецепт Круасани з яблуками фото

Круасани з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти, Яблука
На сніданок
Випічка, Круасани

Круасани з яблуками з листкового тіста будуть прекрасним сніданком для вас. Можете подати їх зі збитими вершками або морозивом. А тісто краще зробити або вибрати в магазині прісне.

Готуються круасани з яблуками дуже просто.

1. Для початку помийте і почистіть яблука. Наріжте їх тонкими скибочками, підлозі часточками.

2. Розтопити вершкове масло.

3. Перемішайте яблука з вершковим маслом і цукром.

4. Листкове тісто необхідно розморозити.

5. Наріжте тісто великими трикутниками.

6. На широкі боку трикутників складіть яблука, по два-три шматочки.

7. Закрутіть в рогалик.

8. Поставте духовку нагріватися на 200 градусів.

9. Ще сирі круасани з яблуками викладіть на деко, покритий перкаской папером.

10. Змастіть круасани збитим яйцем.

11. Випікайте близько 30 хвилин.

Перед подачею можете за смаком посипати цукровою пудрою!

Приємного чаювання!

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Яблука - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 70-100 грам
Готуються круасани з яблуками дуже просто.

1. Для початку помийте і почистіть яблука. Наріжте їх тонкими скибочками, підлозі часточками.

2. Розтопити вершкове масло.

3. Перемішайте яблука з вершковим маслом і цукром.

4. Листкове тісто необхідно розморозити.

5. Наріжте тісто великими трикутниками.

6. На широкі боку трикутників складіть яблука, по два-три шматочки.

7. Закрутіть в рогалик.

8. Поставте духовку нагріватися на 200 градусів.

9. Ще сирі круасани з яблуками викладіть на деко, покритий перкаской папером.

10. Змастіть круасани збитим яйцем.

11. Випікайте близько 30 хвилин.

Перед подачею можете за смаком посипати цукровою пудрою!

Приємного чаювання!

Схожі рецепти