Круасани з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Круасани з яблуками з листкового тіста будуть прекрасним сніданком для вас. Можете подати їх зі збитими вершками або морозивом. А тісто краще зробити або вибрати в магазині прісне.
Готуються круасани з яблуками дуже просто.
1. Для початку помийте і почистіть яблука. Наріжте їх тонкими скибочками, підлозі часточками.
2. Розтопити вершкове масло.
3. Перемішайте яблука з вершковим маслом і цукром.
4. Листкове тісто необхідно розморозити.
5. Наріжте тісто великими трикутниками.
6. На широкі боку трикутників складіть яблука, по два-три шматочки.
7. Закрутіть в рогалик.
8. Поставте духовку нагріватися на 200 градусів.
9. Ще сирі круасани з яблуками викладіть на деко, покритий перкаской папером.
10. Змастіть круасани збитим яйцем.
11. Випікайте близько 30 хвилин.
Перед подачею можете за смаком посипати цукровою пудрою!
Приємного чаювання!
- Листкове тісто - 500 грам
- Яблука - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 70-100 грам
1. Для початку помийте і почистіть яблука. Наріжте їх тонкими скибочками, підлозі часточками.
2. Розтопити вершкове масло.
3. Перемішайте яблука з вершковим маслом і цукром.
4. Листкове тісто необхідно розморозити.
5. Наріжте тісто великими трикутниками.
6. На широкі боку трикутників складіть яблука, по два-три шматочки.
7. Закрутіть в рогалик.
8. Поставте духовку нагріватися на 200 градусів.
9. Ще сирі круасани з яблуками викладіть на деко, покритий перкаской папером.
10. Змастіть круасани збитим яйцем.
11. Випікайте близько 30 хвилин.
Перед подачею можете за смаком посипати цукровою пудрою!
Приємного чаювання!