Круасани з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Смачні хрусткі круасани з варенням, як полуничним, так і абрикосовим, сподобаються кожному! Навчіться готувати круасани з варенням будинку.
Красиві і рум'яні круасани з варенням виглядають дуже апетитно! З чаєм, з кавою і навіть з десертним лікером - прекрасно поєднуються! Подавайте як дітям, так і дорослим до чаю. Холодні і гарячі - однаково смачні. Але свіжі круасани з варенням повні чудового аромату.
- Листкове тісто - 500 грам
- Варення - 150-200 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Цукрова пудра - За смаком
Якщо листкове тісто було заморожено, необхідно розморозити його і розкачайте.
Розділіть тісто на великі трикутники. На широку частину кожного викладіть чайну ложку варення.
Скрутіть круасани з варенням в рогалики. Вилоіжте на протіфень, покритий перкаской папером, змастіть збитим яйцем.
Випікайте в розігрітій на 200 градусів духовці близько 30 хвилин. Подавайте круасани з варенням, посипавши цукровою пудрою.