Рецепт Круасани з повидлом фото

Круасани з повидлом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Шоколад , Листкове тісто , Нутелла
На сніданок
Випічка , Круасани
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам захотілося чогось смачненького і незвичайного, приготуйте круасани з повидлом! Виберіть повидло на свій смак і замісіть, або купити, прісне листкове тісто.

Опис приготування:

Круасани з яблуками готуються протягом години, випікаються приблизно 30 хвилин. Залежно від потужності вашої духовки. Повидло може бути будь-яким, ягідним або фруктовим. Я люблю змішувати, одні печу з яблучним повидлом, інші з полуничним. Бажаю вам приємного чаювання.

  • Листкове тісто - 500 грам
  • Povidlo - 150-200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - За смаком
круасани з повидлом - фото крок 1
Підготуйте листкове тісто. Розкачайте його в тонкий пласт, товщиною в 0, 5-1 см.
круасани з повидлом - фото крок 2
Змастіть тісто топленим вершковим маслом і розріжте на великі трикутники.
круасани з повидлом - фото крок 3
На широку частину трикутників покладіть чайну ложечку повидла і закатати трикутник в рогалик.
круасани з повидлом - фото крок 4
Складіть круасани з повидлом на деко, устелённий пекарської папером. І випікайте в розігрітій на 200 градусів духовці близько 30 хвилин. Перед подачею посипте цукровою пудрою.

Схожі рецепти