Рецепт Круасани французькі фото

Круасани французькі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко, Вершкове масло
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Круасани

Хочете дізнатися, як приготувати круасани французькі? неймовірно повітряні, по-справжньому листкові і шалено смачні. Це тільки здається, що спекти їх може тільки досвідчений кондитер. Спробуйте!

Чудові і апетитні круасани можуть піч не тільки французи. Завдяки чіткому і докладного рецептом з покроковими фотографіями, вони вийдуть навіть у новачків на кухні. Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що справжні круасани слід піч з домашнього тесту власного приготування. З магазинного вийдуть швидше слойки. Побалуйте себе цій чудовій випічкою!

  • Пакетик дріжджів - 1 штука
  • Молоко - 350 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 100 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Борошно - 1 кілограм (приблизно)
круасани французькі - фото крок 1
1. Для початку підігрійте трохи молоко. У тепле молоко всипте дріжджі і цукор. Залиште на 5 хвилин. Після додайте сіль, збиті яйця і поступово всипати просіяне борошно.
круасани французькі - фото крок 2
2. Вимішуйте тісто, поки воно не стане однорідним і дійсно м'яким. Скачайте його в кульку, викладіть в мисочку і відправте в холодильник на ніч.
круасани французькі - фото крок 3
3. На ранок нас чекає новий процес: необхідно з вершкового масла і борошна зліпити коржики. Робити це краще ложкою або іншими підручними засобами, щоб масло не тануло від температури рук.
круасани французькі - фото крок 4
4. Для початку зробіть однорідне тісто з масла і муки, скачайте в кульку і відправте в холодильник на пару годин.
круасани французькі - фото крок 5
5. Після дістаньте з холодильника обидві заготовки (можна для зручності розділити на 2-3 частини) і розкачайте тонкими коржами. Викладіть масляну корж на лист дріжджового тіста.
круасани французькі - фото крок 6
6. Після цього акуратно згорніть і пройдіться зверху качалкою.
круасани французькі - фото крок 7
7. Після повторіть процес кілька разів, звертаючи і розгортаючи тісто. Приберіть в холодильник на годинку. Вийміть і знову розкачайте і скрутіть кілька разів. Повторіть ще разок через 2 годину. І тоді ваше ідеальне тісто для круасанів буде готово.
круасани французькі - фото крок 8
8. Залишиться тільки розкачати тісто, нарізати його акуратними трикутниками і згорнути круасани. При бажанні ви можете покласти всередину шоколад, згущене молоко, сир або шинку. Викладіть їх на деко, відправте в розігріту духовку.
круасани французькі - фото крок 9
9. Випікайте круасани при температурі 180 градусів до рум'яної.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти