Рецепт Круасани дріжджові фото

Круасани дріжджові
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло
На сніданок
Випічка , Круасани
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Вкучние і ніжні круасани дріжджові можна приготувати вдома. Я їх роблю без начинки, а в тісто додаю цукор, від чого круасани виходять солодкими.

Опис приготування:

Ви переконаєтеся, що круасани дріжджові готуються просто. Тісто раджу зробити солодше, чим звичайно. Так як круасани будуть без крему або повідла.Круассани дріжджові подаються з морозивом або джемом. Як вам більше подобається. Але якщо в будинку багато ласунів, можна зверху, перед запіканням, посипати круасани цукром або полити кремом. Приємного чаювання.

  • Борошно - 500 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Вершкове масло - 450 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 70-100 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сухі дріжджі - 20 грам
круасани дріжджові - фото крок 1
Змішайте сухі дріжджі з теплим молоком, накрийте кришкою і залиште в теплому місці на 15-20 хвилин.
круасани дріжджові - фото крок 2
Збийте два яйця, додайте до них цукор, сіль, 200 грам розм'якшеного вершкового масла і настаящая дріжджі. Змішайте. Додайте 250 грам просіяного борошна, замісіть і залиште в теплому місці на 30 хвилин.
круасани дріжджові - фото крок 3
Потім додайте борошно, що залишилося і замісити тісто. Смежьте миску рослинним маслом, покладіть туди тісто і залиште настоюватися на 1, 5-2 годину. Тісто необхідно періодично м'яти.
круасани дріжджові - фото крок 4
Готове тісто розділити на три рівні частини.
круасани дріжджові - фото крок 5
250 вершкового масла так само разділіте на три рівні частини.
круасани дріжджові - фото крок 6
Кожен шматочок тіста розкачати товщиною 0, 5-1 см. Розріжте масло тонкими скибочками і складіть на пласти тіста. І в три шари закрутіть.
круасани дріжджові - фото крок 7
Складіть акуратно. Посипте борошном.
круасани дріжджові - фото крок 8
І розкачайте кожен шматок тіста з маслом качалкою.
круасани дріжджові - фото крок 9
Ось такий новий пласт тесту повинен вийде.
круасани дріжджові - фото крок 10
Розріжте його на великі трикутники і закрутіть їх в рогалики.
круасани дріжджові - фото крок 11
Складіть рогалики на деко, покритий пекарської папером, змастіть збитим яйцем і випікайте 40-50 хвилин в розігрітій на 200-250 градусів духовці.
круасани дріжджові - фото крок 12
Подавайте круасани дріжджові гарячими!

Схожі рецепти