Рецепт Кролик з яблуками і цибулею фото

Кролик з яблуками і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Кролик
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

М'ясо кролика, приготоване з яблуками, виходить дуже ніжним і смачним. Кролятина просочується ароматами лука і яблук. Спробуйте приготувати!

Опис приготування:

За час тривалого гасіння, цибуля досить добре розварюється. Завдяки цьому підлива густіє і стає дуже смачною. А наявність яблук надає кисло-солодкий смак, який відмінно підходить до м'яса.

  • Крольчатина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Вино біле сухе - 200 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
  • Яблуко - 2-3 штук
кролик з яблуками і цибулею - фото крок 1
Шматочки кролика залийте вином. Додайте сіль і спеції. Перемішайте і залиште на кілька годин, щоб м'ясо промаринувалося.
кролик з яблуками і цибулею - фото крок 2
Потім обсмажте на сильному вогні.
кролик з яблуками і цибулею - фото крок 3
Додайте нарізану цибулю. Обсмажуйте всі разом пару хвилин. Підлити трохи вина з маринаду і тушкуйте на маленькому вогні під кришкою хвилин на 20-30.
кролик з яблуками і цибулею - фото крок 4
Потім додайте крупно нарізані яблука і тушкуйте ще 20-30 хвилин.
кролик з яблуками і цибулею - фото крок 5
Подавайте кролятину з будь-яким гарніром, полив ароматним соусом.
Смачного!

Схожі рецепти