Кролик з яблуками і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо кролика, приготоване з яблуками, виходить дуже ніжним і смачним. Кролятина просочується ароматами лука і яблук. Спробуйте приготувати!
За час тривалого гасіння, цибуля досить добре розварюється. Завдяки цьому підлива густіє і стає дуже смачною. А наявність яблук надає кисло-солодкий смак, який відмінно підходить до м'яса.
- Крольчатина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вино біле сухе - 200 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Яблуко - 2-3 штук
Шматочки кролика залийте вином. Додайте сіль і спеції. Перемішайте і залиште на кілька годин, щоб м'ясо промаринувалося.
Потім обсмажте на сильному вогні.
Додайте нарізану цибулю. Обсмажуйте всі разом пару хвилин. Підлити трохи вина з маринаду і тушкуйте на маленькому вогні під кришкою хвилин на 20-30.
Потім додайте крупно нарізані яблука і тушкуйте ще 20-30 хвилин.
Подавайте кролятину з будь-яким гарніром, полив ароматним соусом.
Смачного!
Смачного!