Кролик в сметанному соусі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 10 хв.
Самим дієтичним і ніжним м'ясом серед всіх видів вважається кролик. Кількість білків в цьому філе просто зашкалює, а його користь для організму незаперечна. Коли купите його, то зверніться до рецептом.
Опис приготування:
Якщо хочете отримати ніжний і вершковий смак в поєднанні з пряними спеціями і овочами, то це блюдо для вас! Вам навіть не потрібно окремо робити гарнір, адже він відразу є в складі. Дізнайтеся про те, як приготувати кролика в сметанному соусі в мультиварці. Порцій вистачить на 4-6 людина.
- Кролик - 1, 5 кілограма
- Вершкове масло - 40 грам
- Крем 30% - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яблуко - 2 штуки
- Вода - 800 мілілітрів
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Базилік подрібнений - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Куркума - 2 щіпки
- Чорний мелений перець - 2 щіпки
- Базилік сушений - 0, 5 чайних ложки
- Цедра лимону - 1 Чайна ложка
Кролика промийте і розділіть на частини. У чаші мультиварки розігрійте два види олії. Натріть м'ясо сіллю, перцем і сушеним базиліком, опустіть в чашу мультиварки. Встановити режим "Žarko" з 30 хвилин.
Моркву і цибулю почистіть. Лук наріжте півкільцями, морква - соломкою.
Кролика тимчасово видаліть з мультиварки. У цьому ж маслі обсмажте нарізані овочі протягом 3-х хвилин.
Зробіть соус, змішавши подрібнений часник зі сметаною, перцем, цедрою, kurkumoy, сіллю і базиліком.
Надішліть кролика назад до овочів, влийте соус. Зверху покладіть часточки яблук. Встановіть режим"Випічка" з 1, 5 годину.
При необхідності під час готування підлити воду. Смачного!