Рецепт Кролик у вині

Рецепт Кролик у вині
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Особливе блюдо для особливого приводу — кролик у вині! Ніжне м'ясо гаситься в білому вині з цибулею, морквою, томатами і перцем. За рахунок цього кролик просочується усіма належними ароматами.

опис приготування:

Щоб приготувати кролика у вині, не потрібно володіти якимись особливими кулінарними навиками. Єдина складність - це правильно "; розібрати" м'ясо, видаливши зайві, неїстівні частини. У будь-якому випадку можна купити філейну частину м'яса в магазині, якщо не хочеться возитися з тушкою. До речі, блюдо можна приготувати не тільки в мультиварці, але і в звичайній глибокій каструлі.

дивіться, як приготувати кролика у вині. хай щастить!

  • кролик— 1 штука(тушка)
  • Масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • лук червоний— 3 штуки
  • часник— 6 зубчиків
  • морква— 2 штуки
  • Перець болгарський— 2 штуки
  • томати— 4 штуки
  • орегано— За смаком
  • розмарин— За смаком
  • Сіль і перець— За смаком
  • петрушка— 1 пучок
  • вино біле— 200 мілілітрів
  • оливки— 100 грам
Кролик у вині - фото крок 1 Розберіть кролика на частини, видаливши зайві кістки, жилки та інше. Овочі промиваємо і очищаємо.

Кролик у вині - фото крок 2 Розігріваємо в сковороді оливкове масло і обсмажуємо на ньому кролика до золотистої скоринки з усіх боків. Солимо і перчимо до смаку.

Кролик у вині - фото крок 3 Перекладаємо кролика на тарілку. Підливаємо масла і обсмажуємо на ньому дрібно порізану цибулю і моркву. через 5-6 хвилин додаємо перець, порізаний смужками.

Кролик у вині - фото крок 4 Обшпарте томати і видаліть з них шкірку. Перекладіть м'якоть в чашу мультиварки, також засипте половину овочевої засмажкою. Зверху викладіть кролика.

Кролик у вині - фото крок 5 Висипаємо на кролика залишки засмажкою. Додаємо подрібнену петрушку, вливаємо біле вино. Встановлюємо режим "; Гасіння" з 1,5 годину. для 5 хвилин до готовності додаємо подрібнений часник і порізані оливки.

Кролик у вині - фото крок 6 Смачного!

Схожі рецепти

Кролик з чорносливом в червоному вині

Кролик з чорносливом в червоному вині

кролик, приготований з чорносливом — це один з простих способів нагодувати голодних домочадців. Аромат від приготування варто просто чудовий! Пригощайтеся і ви! Дуже смачно! опис приготування: Універсальний і дуже смачний рецепт приготування кролика. Наявність чорносливу додає смаку ніжності і...

читати далі
Кролик з розмарином в білому вині

Кролик з розмарином в білому вині

Кролик з розмарином в білому вині - це шикарне смачна страва. Якщо ви хочете випробувати м'якого і ароматного м'яса кролика, то обов'язково використовуйте для його приготування вино. опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати кролика з розмарином в білому вині, то прочитайте ц...

читати далі
Кролик, тушкований в білому вині

Кролик, тушкований в білому вині

М'ясо кролика є одним з найбільш ніжних. Крім цього, воно ще й найсмачніше, на мою думку. Також воно відноситься до дієтичних продуктів. З нього виходять відмінні кулінарні шедеври. опис приготування: Пропоную вам рецепт, який розповість, як приготувати кролика, тушкованого в білому вині. Прос...

читати далі
Кролик, тушкований у вині з овочами

Кролик, тушкований у вині з овочами

Ця страва швидше для свята, ніж для звичайного обіду або вечері. Ніжне м'ясо кролика з овочами і смачною підливою підкорить вас своїми ароматом і вишуканим смаком. А готується все зовсім нескладно. опис приготування: М'ясо кролика дуже смачне і ніжне, а якщо його ще й приготувати правильно, то...

читати далі
Кролик, тушкований у вині

Кролик, тушкований у вині

Як відомо, м'ясо кролика вважається делікатесом і має особливою ніжністю і ароматом. Пропоную чудовий рецепт тушкованого в провині кролика. Прекрасне блюдо для всієї родини! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування кролика, тушкованого в провині. Попередньо підготуйте кролик...

читати далі