Креветки Піко-де-Галло
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування креветок під чіпси тортилья.
Кількість порцій: 12
- Креветки - 450 грам (готові)
- Червона цибуля - 0, 5 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Перець Халопеньо - 2 штуки
- Авокадо - 2 штуки
- Сік 2 лимонів - 1 штука
- Кошерна сіль - - За смаком

Розморозити креветки (якщо ви купили їх замороженими).

Відокремте хвости…

Перекладіть на обробну дошку.

Подрібніть креветки на дрібні шматочки.

Закиньте їх у велику миску.

Наріжте дрібно цибулю.

Додайте в миску з креветками.

Поріжте дрібно оливки.

Потім, також дрібно нарубати помідори.

Закиньте в миску.

Подрібніть авокадо.

І додайте до креветок.

Подрібніть халапеньйо і перекладіть в миску.

Додайте сік лимона.

Додати сіль…

… і добре перемішайте.

Нарубаєте трохи кінзи, додайте в миску і перемішайте.

Можна подавати до столу з тортилья чіпсами, смачного.