Креветки Піко-де-Галло
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування креветок під чіпси тортилья.
Кількість порцій: 12
- Креветки - 450 грам (готові)
- Червона цибуля - 0, 5 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Перець Халопеньо - 2 штуки
- Авокадо - 2 штуки
- Сік 2 лимонів - 1 штука
- Кошерна сіль - - За смаком
Розморозити креветки (якщо ви купили їх замороженими).
Відокремте хвости…
Перекладіть на обробну дошку.
Подрібніть креветки на дрібні шматочки.
Закиньте їх у велику миску.
Наріжте дрібно цибулю.
Додайте в миску з креветками.
Поріжте дрібно оливки.
Потім, також дрібно нарубати помідори.
Закиньте в миску.
Подрібніть авокадо.
І додайте до креветок.
Подрібніть халапеньйо і перекладіть в миску.
Додайте сік лимона.
Додати сіль…
… і добре перемішайте.
Нарубаєте трохи кінзи, додайте в миску і перемішайте.
Можна подавати до столу з тортилья чіпсами, смачного.