Рецепт Крем — курдський фото

Крем — курдський
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Ягоди, Полуниця
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, Десерт
Солодке, Десерти

Курди - це солодкий крем, приготований на основі ягідного або фруктового пюре або соку. За способом приготування він схожий на заварний крем. Дуже смачний і корисний десерт.

Готується крем-курд дуже просто і швидко. Має ніжну, легку, студенистую структуру. Після охолодження курд не стане гущі, а збереже свою структуру, як в гарячому вигляді. Його можна подати на десерт або як соус до млинців, oladiyam, сирників.

  • Полуниця - 300 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Лимонний сік - 30 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Куряче яйце - 4 штуки
крем - курдський - фото крок 1
Полуницю помийте, очистіть від плодоніжок. Морожену слід розморозити і теж помити.
крем - курдський - фото крок 2
Збийте полуницю блендером до стану пюре.
крем - курдський - фото крок 3
Яйця збийте з цукром.
крем - курдський - фото крок 4
У яйця з цукром додайте полуничне пюре і лимонний сік.
крем - курдський - фото крок 5
Перемішайте яйця, цукор, полуничне пюре і лимонний сік.
крем - курдський - фото крок 6
Додайте вершкове масло.
крем - курдський - фото крок 7
Поставте каструлю на плиту. Постійно перемішуючи, доведіть курд до загустіння.
крем - курдський - фото крок 8
Подавайте крем-курд в теплому або в холодному вигляді на десерт.

Схожі рецепти