Крабовий салат з часником
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна закуска для святкового столу - свіжий і смачний салат з ніжним крабовим м'ясом. Прекрасно підходить і для обіду, і для вечері. Дивимося рецепт приготування крабового салату з часником)
Якщо Ви хочете порадувати своїх гостей чимось пікантним і оригінальним, тоді це блюдо буде дуже доречним! Для приготування крабового салату з часником обов'язково візьміть безпосередньо крабове м'ясо, а не якісь крабові палички - від них адже толку ніякого. Зараз не складно знайти на базарі або в магазині свіжозамороженого або взагалі свіжого краба. Дивимося детальний рецепт з фото далі.
- М'ясо краба - 0, 5 кілограма
- Консервована кукурудза - 300 грам
- Курине яйце - 2 штуки
- Сир російський - 200 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Помідор - 2 штуки
- Пучок кропу - 1 штука
- Пучок петрушки - 1 штука
- Майонез - 200 грам
Для початку необхідно розморозити крабове м'ясо (без мікрохвильовки, теплої води та інше).
Варимо размороженное м'ясо в киплячій воді (це головне) рівно 10 хвилин. Потім даємо йому охолонути.
Остигнуло м'ясо тепер потрібно подрібнити. Акуратно видаляємо все хитнув пластинки з ніжок (їх видно на фото).
Відваріть 2 яйця, білок потім дрібно поріжте, а жовтки залиште (потім вони нам знадобляться).
Натріть сир і измельчитечасник. Потім в мисці змішайте сир, крабове м'ясо, білок і часник. Додайте кукурудзу.
Ріжемо помідори, додаємо до салату, заправляємо майонезом.
Подрібніть зелень, можна нею посипати зверху салат, а можна і перемішати все гарненько - на ваш смак. Додаємо спеції.
Кришимо зверху жовток . Знову ж таки, можна все перемішати, для мене це частина прикраси.
Крабовий салат з часником готовий! Перед подачею можна поставити ненадовго в холодильник, потім прикрасити зеленню. Смачного!
Крабовий салат з часником готовий! Перед подачею можна поставити ненадовго в холодильник, потім прикрасити зеленню. Смачного!