Крабові тефтелі
(покроковий рецепт з фото)
Як я заздрю тим, хто може їсти свіжі морепродукти кожен день. Для мене завжди свято, коли вони виявляються на моєму столі. Тому я знаходжу особливе блюдо, яке б сподобалося всім.
Чи пробували ви поєднання м'яса з морепродуктами? В азіатських традиціях ви побачите такий дует не раз. А ще додайте до нього пряні приправи - і отримаєте незвичайний для наших широт смак. Уважно вивчіть, як приготувати крабові тефтелі зі свининою. Ситне, несподіване і ефектне блюдо для торжества.
- Краб - 2, 3 кілограма
- Фарш свинячий - 1, 35 кілограма
- Гриби китайські - 7 штук
- Часник - 4 зубчики
- Яйце - 1 штука
- Зелена цибуля - 3 штуки (стебло)
- Свинячі кістки - 400 грам
- Соєвий соус - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Білий мелений перець - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1, 5 L
- Китайська капуста - 1 штука (маленька)
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
Крабів промийте і почистіть. Відваріть їх у 1 літрі окропу протягом 15 хвилин. Почистіть і дістаньте з них м'ясо.
Подрібніть крабове м'ясо. З'єднайте його з фаршем, нарізаними грибами та цибулею, пропущеним через прес часником, соєвим соусом. Також додайте сіль, перець і яйце.
Отримати 500 мл води до кипіння. Потім додайте в неї кістки. Варіть їх протягом 40 хвилин. В цей час з фаршу і краба сформуйте тефтелі, додавши трохи масла.
Залиште готовий бульйон на вогні, видаливши кістки. Відваріть в ньому листи капусти (до м'якості) і крабові тефтелі (до готовності). Смачного!