Рецепт Крабові тефтелі фото

Крабові тефтелі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Риба та морепродукти, Морепродукти, Краби
Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Тефтелі

Як я заздрю ​​тим, хто може їсти свіжі морепродукти кожен день. Для мене завжди свято, коли вони виявляються на моєму столі. Тому я знаходжу особливе блюдо, яке б сподобалося всім.

Чи пробували ви поєднання м'яса з морепродуктами? В азіатських традиціях ви побачите такий дует не раз. А ще додайте до нього пряні приправи - і отримаєте незвичайний для наших широт смак. Уважно вивчіть, як приготувати крабові тефтелі зі свининою. Ситне, несподіване і ефектне блюдо для торжества.

  • Краб - 2, 3 кілограма
  • Фарш свинячий - 1, 35 кілограма
  • Гриби китайські - 7 штук
  • Часник - 4 зубчики
  • Яйце - 1 штука
  • Зелена цибуля - 3 штуки (стебло)
  • Свинячі кістки - 400 грам
  • Соєвий соус - 1, 5 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Білий мелений перець - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 1, 5 L
  • Китайська капуста - 1 штука (маленька)
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
крабові тефтелі - фото крок 1
Крабів промийте і почистіть. Відваріть їх у 1 літрі окропу протягом 15 хвилин. Почистіть і дістаньте з них м'ясо.
крабові тефтелі - фото крок 2
Подрібніть крабове м'ясо. З'єднайте його з фаршем, нарізаними грибами та цибулею, пропущеним через прес часником, соєвим соусом. Також додайте сіль, перець і яйце.
крабові тефтелі - фото крок 3
Отримати 500 мл води до кипіння. Потім додайте в неї кістки. Варіть їх протягом 40 хвилин. В цей час з фаршу і краба сформуйте тефтелі, додавши трохи масла.
крабові тефтелі - фото крок 4
Залиште готовий бульйон на вогні, видаливши кістки. Відваріть в ньому листи капусти (до м'якості) і крабові тефтелі (до готовності). Смачного!

Схожі рецепти