Рецепт Ковбаса молочна фото

Ковбаса молочна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Цікавий рецепт приготування молочної ковбаси - для вас! Спробуйте: дуже смачна і соковита закуска виходить. І, що важливо, це набагато корисніше, ніж якщо ви б купили її в магазині! Спробуйте!

Опис приготування:

Рецепт приготування ковбаси молочної вам обов'язково сподобається! Виходить дуже ніжна за смаком куряча ковбаска, яку можна подавати як в свіжому вигляді, так і підсмажити разом з яєчнею на сніданок!

  • Куряче м'ясо - 500 грам
  • Молоко - 100 грам
  • Манька - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
ковбаса молочна - фото крок 1
1. Подрібнюємо в блендері або в кухонному комбайні м'ясо, а потім додаємо всі інші інгредієнти. Змішаємо до однорідності - і нехай фарш постоїть 10-20 хвилин, поки не розбухне манка.
ковбаса молочна - фото крок 2
2. Формуємо ковбаску, загортаємо її в пакет для запікання. Виліковний кінець, але не дуже туго, т.К. Ковбаса буде збільшуватися.
ковбаса молочна - фото крок 3
3. Варимо в пароварці годину і двадцять хвилин.
ковбаса молочна - фото крок 4
4. Нарізаємо кубиками - і подаємо!

Схожі рецепти