Ковбаса молочна
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий рецепт приготування молочної ковбаси - для вас! Спробуйте: дуже смачна і соковита закуска виходить. І, що важливо, це набагато корисніше, ніж якщо ви б купили її в магазині! Спробуйте!
Рецепт приготування ковбаси молочної вам обов'язково сподобається! Виходить дуже ніжна за смаком куряча ковбаска, яку можна подавати як в свіжому вигляді, так і підсмажити разом з яєчнею на сніданок!
- Куряче м'ясо - 500 грам
- Молоко - 100 грам
- Манька - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Подрібнюємо в блендері або в кухонному комбайні м'ясо, а потім додаємо всі інші інгредієнти. Змішаємо до однорідності - і нехай фарш постоїть 10-20 хвилин, поки не розбухне манка.
2. Формуємо ковбаску, загортаємо її в пакет для запікання. Виліковний кінець, але не дуже туго, т.К. Ковбаса буде збільшуватися.
3. Варимо в пароварці годину і двадцять хвилин.
4. Нарізаємо кубиками - і подаємо!