Котлети з яловичини на пару
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і смачні котлетки можуть бути і в два раз корисніше, приготовані на пару. Хочу поділитися якраз таким рецептом котлет з яловичини на пару.
Для приготування котлет з яловичини на пару беремо гарне м'ясо і робимо фарш, якщо не хочете зв'язуватися з магазинним добром. Котлетки виходять дуже соковитими, завдяки пароварці. А якщо додати різних спецій, то і смак буде чудовий, багато хто думає, що парові котлети ніякі, але це не так. Прекрасно поєднуються з овочами, які теж раджу відправити в пароварку. Дивимося рецепт.
- Фарш із яловичини - 1 кілограм
- Яйця - 2 штуки
- Цибуля - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Спеції - За смаком
У фарш додаємо яйця, подрібнену цибулю, спеції, часник, зелень, якщо хочете.
Гарненько все перемішуємо і ліпимо акуратні котлети. Викладаємо їх у пароварку.
Зверху викладаємо овочі (у мене були брокколі). Ставимо час хвилин 30-40 - все залежить від пароварки.
Готові котлети з яловичини на пару можна подавати з овочами, соусом часниковим або легким гарніром. Смачного!