Котлети з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з рисом - це не тільки смачне, але і дуже ситне другу страву. Ваші близькі будуть в захваті від такого обіду, тому рекомендую вивчити рецепт котлет з рисом прямо зараз
Хочу поділитися з вами рецептом приготування котлет з рисом. Цим блюдом ви смачно нагодуйте всю сім'ю, а на приготування не піде багато часу. Та й складнощів ніяких, навіть недосвідчений кулінар зможе осилити цей рецепт. Удачі вам в приготуванні!
- М'ясний фарш - 700 грам
- Мал - 0, 5 склянки
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком

1. Насамперед відварюємо рис. Перед цим його потрібно промити.

2. Поки рис вариться, очищаємо часник і пропускаємо його через «чеснокодавку».

3. Потім дрібно нарізаємо цибулину.

4. Зварений рис викладаємо в посуд з фаршем, вбиваємо туди ж яйце. Додаємо подрібнену цибулю і часник. Солимо і заправляємо спеціями, потім вміст посуду добре перемішуємо, поки перед Вами не буде однорідна маса.

5. З отриманої маси формуємо котлетки. Можна запанірувати їх в борошні, сухарях або манки, однак без цього цілком можна і обійтися.

6. Розігріваємо на сковороді рослинне масло і викладаємо в нього котлети. Обсмажуємо спочатку з одного боку, потім перевертаємо на іншу, накриваємо сковорідку кришкою і продовжуємо смажити до готовності.

7. Готові котлети подаємо до столу зі свіжими овочами та зеленню. Як гарнір чудово підійде відварну картоплю. Смачного!