Рецепт Котлети з рисом фото

Котлети з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Котлети з рисом - це не тільки смачне, але і дуже ситне другу страву. Ваші близькі будуть в захваті від такого обіду, тому рекомендую вивчити рецепт котлет з рисом прямо зараз

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами рецептом приготування котлет з рисом. Цим блюдом ви смачно нагодуйте всю сім'ю, а на приготування не піде багато часу. Та й складнощів ніяких, навіть недосвідчений кулінар зможе осилити цей рецепт. Удачі вам в приготуванні!

  • М'ясний фарш - 700 грам
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
котлети з рисом - фото крок 1
1. Насамперед відварюємо рис. Перед цим його потрібно промити.
котлети з рисом - фото крок 2
2. Поки рис вариться, очищаємо часник і пропускаємо його через «чеснокодавку».
котлети з рисом - фото крок 3
3. Потім дрібно нарізаємо цибулину.
котлети з рисом - фото крок 4
4. Зварений рис викладаємо в посуд з фаршем, вбиваємо туди ж яйце. Додаємо подрібнену цибулю і часник. Солимо і заправляємо спеціями, потім вміст посуду добре перемішуємо, поки перед Вами не буде однорідна маса.
котлети з рисом - фото крок 5
5. З отриманої маси формуємо котлетки. Можна запанірувати їх в борошні, сухарях або манки, однак без цього цілком можна і обійтися.
котлети з рисом - фото крок 6
6. Розігріваємо на сковороді рослинне масло і викладаємо в нього котлети. Обсмажуємо спочатку з одного боку, потім перевертаємо на іншу, накриваємо сковорідку кришкою і продовжуємо смажити до готовності.
котлети з рисом - фото крок 7
7. Готові котлети подаємо до столу зі свіжими овочами та зеленню. Як гарнір чудово підійде відварну картоплю. Смачного!

Схожі рецепти