Котлети з рисом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.
Цей рецепт сподобається тим хто любить економити свій час і фінанси. Котлети з рисом - це не тільки просто, але і дивовижно смачно. Мінімум витрачених зусиль - максимум отриманого задоволення!
Опис приготування:
Хороший і простий рецепт приготування котлет з рису в духовці. Інгредієнти використовуються самі прості і доступні: фарш свинячо-яловичий, Мал, цибуля ріпчаста, сіль і перец.Сперва відваріть рис, потім змішайте його з фаршем і нарізаною цибулею, додайте спеції. Сформуйте котлетки і запікайте їх у духовці. От і все! До цієї страви добре підійде гарнір з відвареної картоплі або макарони. Вдалого приготування!
- Фарш - 300 грам (свинячо-яловичий)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Мал - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Промийте рис під проточною водою, далі відваріть в підсоленій воді до напівготовності.
Перемішайте рис з фаршем.
Цибулю дрібно наріжте.
Тепер змішайте фарш з цибулею. Приправити сіллю і poperčite.
Сформуйте котлетки з фаршу і викладіть їх на деко змащений маслом.
Котлети запікаємо в духовці до готовності. Температура 200 градусів.
Готово! Смачного!