Котлети з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Як зробити котлети ще смачніше і ароматні? Приготуйте їх з підливою! Такі котлети не тільки смачні, але і красиво виглядають при подачі на стіл. Удачі в приготуванні!
Приготуйте котлети з підливою за цим рецептом - буде дуже смачно! Підлива зробить котлети ще смачнішими і ароматними, а все блюдо буде виглядати ще смачніше. Як гарнір для них ідеально підійдуть макарони. Готуємо!
- М'ясний фарш - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Білий хліб - 50-100 грам
- Молоко - 50 грам
- Томатна паста - 3-4 Ст. Ложок
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 2 склянки (вода)
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Очищаємо часник і пропускаємо його через «чеснокодавку».
2. Дрібно нарізаємо 1 цибулину.
3. Білий хліб, розмочений у молоці, пропускаємо через м'ясорубку.
4. Далі солимо і перчимо фарш, додаємо в нього подрібнений хліб, цибуля і часник. Все ретельно перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.
5. З отриманої маси формуємо невеликі круглі котлетки і обсмажуємо їх на рослинному маслі з обох сторін.
6. Нарізаємо другу цибулину.
7. Обсмажені котлети викладаємо на тарілку, а в звільнилася сковороді обсмажуємо цибулю.
8. Коли цибуля обсмажиться до прозорості, додаємо в сковороду борошно. Обсмажуємо, постійно перемішуючи.
9. Потім вливаємо до борошна з цибулею томатну пасту. Продовжуємо обсмажувати, помішуючи.
10. Далі тонкою цівкою вливаємо в сковороду бульйон або воду. Можна додати лавровий лист і запашний перець. Перемішуємо все.
11. Кладемо котлети в підливу і продовжуємо тушкувати на повільному вогні ще 10-15 хвилин.
12. Наші котлети з підливою готові! Смачного!