Рецепт Котлети з підливою фото

Котлети з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Як зробити котлети ще смачніше і ароматні? Приготуйте їх з підливою! Такі котлети не тільки смачні, але і красиво виглядають при подачі на стіл. Удачі в приготуванні!

Приготуйте котлети з підливою за цим рецептом - буде дуже смачно! Підлива зробить котлети ще смачнішими і ароматними, а все блюдо буде виглядати ще смачніше. Як гарнір для них ідеально підійдуть макарони. Готуємо!

  • М'ясний фарш - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Білий хліб - 50-100 грам
  • Молоко - 50 грам
  • Томатна паста - 3-4 Ст. Ложок
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Бульйон - 2 склянки (вода)
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
котлети з підливою - фото крок 1
1. Очищаємо часник і пропускаємо його через «чеснокодавку».
котлети з підливою - фото крок 2
2. Дрібно нарізаємо 1 цибулину.
котлети з підливою - фото крок 3
3. Білий хліб, розмочений у молоці, пропускаємо через м'ясорубку.
котлети з підливою - фото крок 4
4. Далі солимо і перчимо фарш, додаємо в нього подрібнений хліб, цибуля і часник. Все ретельно перемішуємо, щоб вийшла однорідна маса.
котлети з підливою - фото крок 5
5. З отриманої маси формуємо невеликі круглі котлетки і обсмажуємо їх на рослинному маслі з обох сторін.
котлети з підливою - фото крок 6
6. Нарізаємо другу цибулину.
котлети з підливою - фото крок 7
7. Обсмажені котлети викладаємо на тарілку, а в звільнилася сковороді обсмажуємо цибулю.
котлети з підливою - фото крок 8
8. Коли цибуля обсмажиться до прозорості, додаємо в сковороду борошно. Обсмажуємо, постійно перемішуючи.
котлети з підливою - фото крок 9
9. Потім вливаємо до борошна з цибулею томатну пасту. Продовжуємо обсмажувати, помішуючи.
котлети з підливою - фото крок 10
10. Далі тонкою цівкою вливаємо в сковороду бульйон або воду. Можна додати лавровий лист і запашний перець. Перемішуємо все.
котлети з підливою - фото крок 11
11. Кладемо котлети в підливу і продовжуємо тушкувати на повільному вогні ще 10-15 хвилин.
котлети з підливою - фото крок 12
12. Наші котлети з підливою готові! Смачного!

Схожі рецепти