Котлети з печінки
(покроковий рецепт з фото)
Печінка багата на вітаміни групи В, вона дуже корисна і смачна. Якщо вам здається, що зробити її смачно неможливо, значить ви не пробували блюдо за рецептом, як приготувати котлети з печінки.
Такі котлети можна їсти гарячими, відразу зі сковороди або розігрів, але і холодними їх теж їдять. Ви можете подати їх з будь-яким гарніром, наприклад, з гречкою, іншими кашами, з овочами або ж з'їсти з шматочком хліба. Котлет виходить багато, тому ви можете зберігати їх в холодильнику.
- Яловича печінка - 670 грам
- Фарш із яловичини - 450 грам
- Бекон - 220 грам
- Яйця - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Крем - 3 Ст. Ложки
1
У розігріту сковороду викладіть шматочки бекону, обсмажте його до хрусткої скоринки, потім перекладіть на серветку, а жир злийте в чашку.
2
Змішайте яйця зі сметаною, додайте сіль і чорний перець. Вимийте печінку і наріжте її невеликими шматочками.
3
У миску розкришите бекон, додайте печінку і збивайте масу блендером до однорідної суміші.
4
Додайте до печінки яловичий фарш, подрібнену цибулю, збиті яйця зі сметаною, ще трохи посоліть і поперчіть, перемішайте.
5
Розігрійте сковороду з рослинним маслом, ложкою викладіть рідке тісто (1-2 столові ложки на котлету). Обсмажуйте котлети до золотистої скоринки з кожного боку. Смачного!