Рецепт Котлети з печінки фото

Котлети з печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Яловичина , Цибуля , Яловича печінка
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Печінка багата на вітаміни групи В, вона дуже корисна і смачна. Якщо вам здається, що зробити її смачно неможливо, значить ви не пробували блюдо за рецептом, як приготувати котлети з печінки.

Опис приготування:

Такі котлети можна їсти гарячими, відразу зі сковороди або розігрів, але і холодними їх теж їдять. Ви можете подати їх з будь-яким гарніром, наприклад, з гречкою, іншими кашами, з овочами або ж з'їсти з шматочком хліба. Котлет виходить багато, тому ви можете зберігати їх в холодильнику.

  • Яловича печінка - 670 грам
  • Фарш із яловичини - 450 грам
  • Бекон - 220 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Крем - 3 Ст. Ложки
1
У розігріту сковороду викладіть шматочки бекону, обсмажте його до хрусткої скоринки, потім перекладіть на серветку, а жир злийте в чашку.
2
Змішайте яйця зі сметаною, додайте сіль і чорний перець. Вимийте печінку і наріжте її невеликими шматочками.
3
У миску розкришите бекон, додайте печінку і збивайте масу блендером до однорідної суміші.
4
Додайте до печінки яловичий фарш, подрібнену цибулю, збиті яйця зі сметаною, ще трохи посоліть і поперчіть, перемішайте.
5
Розігрійте сковороду з рослинним маслом, ложкою викладіть рідке тісто (1-2 столові ложки на котлету). Обсмажуйте котлети до золотистої скоринки з кожного боку. Смачного!

Схожі рецепти