Рецепт Котлети з оленини фото

Котлети з оленини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Оленина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Веганські страви
Святковий обід
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Оленина - вкрай оригінальний"котлетний" продукт, так що здивувати гостей котлетами з оленини в домашніх умовах, - задумка хороша, а з нашим простим рецептом це просто, як ніколи! Соковитий і ніжний

Опис приготування:

Як вид, рецепт приготування котлет з оленини по суті нічим не відрізняється від рецепта звичайних котлет, так що якщо вашому чоловікові несподівано пощастило на полюванні, - не поспішайте лякатися! Але ось сало все ж рекомендую додати, так як оленина сама по собі жестковата. І саме тому я вважаю за краще котлети ще трохи загасити в томатному соусі після смаження, - щоб вони стали м'якшими. Приємною готування, сподіваюся, цей простий рецепт котлет з оленини вам сподобається!

  • Оленина - 500 грам
  • Сало - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Хліб білий - 3 скибочки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки (для обвалювання котлет)
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки (для смаження)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
котлети з оленини - фото крок 1
1.Оленіна перекручуємо разом з салом в м'ясорубці. Солимо, перчим, додаємо приправи.
котлети з оленини - фото крок 2
2. Білий хліб звільняємо від корок, і замочуємо у воді або молоці.
котлети з оленини - фото крок 3
3. Додамо до фаршу яйце, розм'якшений хліб, і одну дрібно нарізану цибулину. Ретельно перемішати.
котлети з оленини - фото крок 4
4. Формуємо з фаршу котлетки, і обвалюють кожну з усіх боків в борошні.
котлети з оленини - фото крок 5
5. Тепер кожну котлетку обсмажити з двох сторін, або ж зробимо соус. Томатну пасту розводимо водою, додаємо подрібнену моркву і цибулину, - я тону 15 хвилин все разом.

Схожі рецепти