Котлети з курки
(покроковий рецепт з фото)
Кожен вибирає м'ясо для котлет на свій смак, я, наприклад, вважаю, що зі свинини вони виходять занадто жирними, з яловичини сухуватими, а ось м'ясо курки ідеально підходить для приготування котлет.
Котлети - це в усіх відношеннях чудове блюдо, адже приготувати їх можна дуже швидко, а їсти соковиті і ароматні котлетки ніколи не набридне. А ось з чого їх готувати кожна господиня вирішує виходячи зі своїх переваг і смаків своєї сім'ї, сьогодні я хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом і розповісти, як зробити котлети з курки. Деякі вважають, що такі котлетки можуть бути трохи сухуватими, але це лише в тому випадком, якщо робити ви їх будете з філе. Якщо ж змішати м'ясо з різних частин, як в цьому простому рецепті котлет з курки, то фарш буде ідеальним, в міру жирним. Такі котлетки виходять неймовірно смачними, ніжними і соковитими, приготуйте їх і ви точно відчуєте різницю з іншими котлетами.
- Курка - 1, 8 кілограма
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Пармезан - 40 грам
- Петрушка свіжа - 20 грам
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком