Рецепт Котлети з кільки фото

Котлети з кільки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Коли заходить розязик про рибних котлетах, то кільку не беруть до уваги. Але як виявилося, даремно! Ця маленька рибка відмінно підходить для рибного фаршу.

При приготуванні фаршу з кільки необхідно добре злити рідину, також слід віджати хліб, щоб уникнути рідкої консистенції.

  • Kilkee - 500 грам (свіжоморожена)
  • Хліб білий - 80 грам
  • Вода - 0, 75 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
котлети з кільки - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
котлети з кільки - фото крок 2
Хліб замочіть в теплій воді.
котлети з кільки - фото крок 3
У кільки видаліть голови і нутрощі. Добре промийте, дайте стекти зайвій воді.
котлети з кільки - фото крок 4
Підготовлені продукти перейдіть на м'ясорубці з середньою гратами.
Хліб обов'язково добре відіжміть.
котлети з кільки - фото крок 5
У фарш додайте за смаком сіль, перець.
Сформуйте котлети. Запечіть в духовці при температурі 200 градусів протягом 17-20 хвилин.
котлети з кільки - фото крок 6
Готові котлети сервірують до смаку і подавайте гарячими. Смачного!

Схожі рецепти