Котлети з кільки
(покроковий рецепт з фото)
Коли заходить розязик про рибних котлетах, то кільку не беруть до уваги. Але як виявилося, даремно! Ця маленька рибка відмінно підходить для рибного фаршу.
При приготуванні фаршу з кільки необхідно добре злити рідину, також слід віджати хліб, щоб уникнути рідкої консистенції.
- Kilkee - 500 грам (свіжоморожена)
- Хліб білий - 80 грам
- Вода - 0, 75 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Хліб замочіть в теплій воді.
У кільки видаліть голови і нутрощі. Добре промийте, дайте стекти зайвій воді.
Підготовлені продукти перейдіть на м'ясорубці з середньою гратами.
Хліб обов'язково добре відіжміть.
Хліб обов'язково добре відіжміть.
У фарш додайте за смаком сіль, перець.
Сформуйте котлети. Запечіть в духовці при температурі 200 градусів протягом 17-20 хвилин.
Сформуйте котлети. Запечіть в духовці при температурі 200 градусів протягом 17-20 хвилин.
Готові котлети сервірують до смаку і подавайте гарячими. Смачного!