Рецепт Котлети з кільки фото

Котлети з кільки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5
Час приготування: 45 хв.

Коли заходить розязик про рибних котлетах, то кільку не беруть до уваги. Але як виявилося, даремно! Ця маленька рибка відмінно підходить для рибного фаршу.

Опис приготування:

При приготуванні фаршу з кільки необхідно добре злити рідину, також слід віджати хліб, щоб уникнути рідкої консистенції.

  • Kilkee - 500 грам (свіжоморожена)
  • Хліб білий - 80 грам
  • Вода - 0, 75 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
котлети з кільки - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
котлети з кільки - фото крок 2
Хліб замочіть в теплій воді.
котлети з кільки - фото крок 3
У кільки видаліть голови і нутрощі. Добре промийте, дайте стекти зайвій воді.
котлети з кільки - фото крок 4
Підготовлені продукти перейдіть на м'ясорубці з середньою гратами.
Хліб обов'язково добре відіжміть.
котлети з кільки - фото крок 5
У фарш додайте за смаком сіль, перець.
Сформуйте котлети. Запечіть в духовці при температурі 200 градусів протягом 17-20 хвилин.
котлети з кільки - фото крок 6
Готові котлети сервірують до смаку і подавайте гарячими. Смачного!

Схожі рецепти