Котлети з кабачків в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з кабачків в духовці - це дуже здорово і смачно. Прекрасне друга страва на обід або вечерю з інгредієнтів, які дуже прості і доступні. Ділюся рецептом.
Кабачкові котлети - відмінне дієтичне блюдо. Любителі здорового харчування точно не залишаться байдужими. Влітку, коли кабачків - в достатку, такі котлети ми готуємо дуже часто - вони виходять дешевими за собівартістю, проте всім в нашій родині вони подобаються. Отже, готуємо котлети з кабачків в духовці!
- Кабачки - 600 грам
- Перецьь болгарський - 300 грам
- Капуста - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Білий хліб - 3-4 скибочок
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Часник - 6 зубчиків
- Часник - 6 зубчиків
- Сир - 6 скибочок (твердий)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Кабачки, болгарський перець і капусту ретельно промиваємо, нарізаємо на невеликі шматочки, потім подрібнюємо в кухонному комбайні. Якщо соку багато, можна вилити.
2. Лук натираємо на дрібній тертці.
3. Часник пропускаємо через «чеснокодавку».
4. З білого хліба видаляємо шкірку і прокручуємо його через м'ясорубку. Хліб можна замінити манною крупою або тертою картоплею.
5. Далі подрібнюємо зелень.
6. Овочевий фарш змішуємо з цибулею, часником і подрібненим хлібом. Vbivaem яйця, додаємо борошно, часник, зелень і спеції. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса. Маса повинна бути не занадто рідкою і не дуже густий.
7. Змащуємо деко або форму для запікання олією. Викладаємо фарш коржами за допомогою черпака або ложки. Зверху можна посипати тертим сиром. Відправляємо котлети в розігріту духовку і запікаємо при температурі 200 градусів до утворення піджареної скоринки.
8. Котлетки готові! Смачного!