Рецепт Котлети з кабачків в духовці фото

Котлети з кабачків в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Корисний обід
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 20
Час приготування: 50 хв.

Котлети з кабачків в духовці - це дуже здорово і смачно. Прекрасне друга страва на обід або вечерю з інгредієнтів, які дуже прості і доступні. Ділюся рецептом.

Опис приготування:

Кабачкові котлети - відмінне дієтичне блюдо. Любителі здорового харчування точно не залишаться байдужими. Влітку, коли кабачків - в достатку, такі котлети ми готуємо дуже часто - вони виходять дешевими за собівартістю, проте всім в нашій родині вони подобаються. Отже, готуємо котлети з кабачків в духовці!

  • Кабачки - 600 грам
  • Перецьь болгарський - 300 грам
  • Капуста - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Зелень - За смаком
  • Білий хліб - 3-4 скибочок
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Часник - 6 зубчиків
  • Сир - 6 скибочок (твердий)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
котлети з кабачків в духовці - фото крок 1
1. Кабачки, болгарський перець і капусту ретельно промиваємо, нарізаємо на невеликі шматочки, потім подрібнюємо в кухонному комбайні. Якщо соку багато, можна вилити.
котлети з кабачків в духовці - фото крок 2
2. Лук натираємо на дрібній тертці.
котлети з кабачків в духовці - фото крок 3
3. Часник пропускаємо через «чеснокодавку».
котлети з кабачків в духовці - фото крок 4
4. З білого хліба видаляємо шкірку і прокручуємо його через м'ясорубку. Хліб можна замінити манною крупою або тертою картоплею.
котлети з кабачків в духовці - фото крок 5
5. Далі подрібнюємо зелень.
котлети з кабачків в духовці - фото крок 6
6. Овочевий фарш змішуємо з цибулею, часником і подрібненим хлібом. Vbivaem яйця, додаємо борошно, часник, зелень і спеції. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса. Маса повинна бути не занадто рідкою і не дуже густий.
котлети з кабачків в духовці - фото крок 7
7. Змащуємо деко або форму для запікання олією. Викладаємо фарш коржами за допомогою черпака або ложки. Зверху можна посипати тертим сиром. Відправляємо котлети в розігріту духовку і запікаємо при температурі 200 градусів до утворення піджареної скоринки.
котлети з кабачків в духовці - фото крок 8
8. Котлетки готові! Смачного!

Схожі рецепти