Котлети з індички з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Філе індички - дуже корисний і смачний дієтичний продукт. У цьому рецепті я розповім, як приготувати котлети з індички з вершками, які зроблять це блюдо ще більш соковитим і ніжним.
Для приготування цих котлет ви можете використовувати як грудку індички, так і м'ясо з стегенець, а можете і зовсім поєднувати їх. У будь-якому випадку завдяки використанню вершків у вас вийдуть ніжні і соковиті котлетки. Гарне гаряче блюдо для повсякденного харчування.
- Філе індички - 1 кілограм
- Вершки 10% - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець мелений - За смаком
- Борошно - 1 Склянка
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
М'ясо індички промийте, slegka просушити, щоб позбутися від зайвої вологи. Далі видаліть всі жилки і хрящі, а потім наріжте м'ясо невеликими шматками. Пропустіть його через м'ясорубку для отримання однорідного фаршу.
У готовий фарш додайте за смаком спеції, сіль, мелений чорний перець і половину вершків. Тепер перемішайте фарш, злегка збиваючи. Найзручніше це робити руками.
Далі додайте вершки, розтоплене до м'якого стану вершкове масло і повторіть процедуру "збивання" .
Далі додайте вершки, розтоплене до м'якого стану вершкове масло і повторіть процедуру "збивання" .
З готового фаршу сформуйте котлети, використовуючи борошно для панірування. Товщину котлет краще робити не більше 1, 5-2 см. Це потрібно для того, щоб вони напевно добре присмажився.
Розігрійте сковороду з рослинним маслом, додайте 1 столову ложку вершкового. Коли масло добре розжарений, викладіть на сковороду котлети, обсмажте їх з двох боків до золотистої скоринки.
Розігрійте сковороду з рослинним маслом, додайте 1 столову ложку вершкового. Коли масло добре розжарений, викладіть на сковороду котлети, обсмажте їх з двох боків до золотистої скоринки.
Готові котлетки викладіть на блюдо, насолоджуйтеся їх чудовим смаком і ніжною, соковитою структурою!