Котлети з грибами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Котлети з грибною начинкою - це неймовірно смачно! Приготуйте їх і переконайтеся в цьому самі. Начинка з печериць в поєднанні з м'ясним фаршем і спеціями, виходить соковитою і буквально тане в роті!
Опис приготування:
Це простий рецепт приготування котлет з грибами в духовці. З інгредієнтів вам знадобиться: м'ясний фарш, печериці, шинка, білий хліб, зелень, цибуля ріпчаста, сир твердий, масло для обсмажування, мука, яйце, спеції, сіль і перець. Спеції для фаршу використовуйте ті, які ви любите. Цього разу, я обійшовся без них. Як гарнір можна приготувати картопляне пюре або відварити макарони. Готову страву прикрасьте зеленню і свіжими овочами.
- М'ясний фарш - 500 грам
- Печериці - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир твердий - 50 грам
- Хліб білий - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Спеції для фаршу - За смаком
- Шинка - 50 грам
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
Цибулину помийте і очистіть. Шинку очистіть від оболонки, печериці промийте.
Цибуля, шинку і шампіньйони ріжемо на дрібні шматочки.
Обсмажте порізані інгредієнти на сковороді з додаванням олії. Спершу йде цибулю, потім гриби, в кінці шинка.
До остигнула начинку додайте натертий сир. Посоліть і поперчіть за смаком. По бажанню, додайте зелень.
Фарш змішайте з яйцем і замоченим в молоці шматочком білого батона. Приправити сіллю і poperčite.
Зліпити з фаршу невеликі коржі.
У центр кожного коржика викладаємо грибну начинку. Акуратно защипуємо краю, щоб не виглядала начинка.
Котлет потрібно надати форму кульок і обваляти в борошні. Далі викладаємо їх на деко і відправляємо в духовку. Запікаємо до готовності.
Готово! Смачного!