Рецепт Котлети з фаршу (класичний рецепт) фото

Котлети з фаршу (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Класичний рецепт котлет з фаршу можна сміливо назвати основою для кулінарних експериментів. Додавайте улюблені спеції, зелень, овочі та отримуйте нд нові і нові аромати і смаки.

Опис приготування:

Зараз я розповім, як приготувати котлети з фаршу за класичним рецептом. Знадобиться тільки свіжий фарш, вчорашній білий хліб (кнопка), молоко, цибуля і зубчик часнику. Для панірування використовуйте панірувальні сухарі, якщо ж їх немає, можна обваляти в борошні. Смажте котлети в рафінованій олії. Подавайте гарячими з улюбленими гарнірами. Хай щастить!

  • Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Яйце - 1 штука
  • Кнопка - 2 скибочки
  • Молоко - 50-60 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сухарі паніровочні - 50 грам (для панірування)
  • Масло rafinirovannoe - 50 мілілітрів (для смаження)
котлети з фаршу (класичний рецепт) - фото крок 1
Підготуйте продукти для котлет. Фарш можна купити готовий або приготувати вдома самостійно. Для фаршу знадобиться жирний шматочок свинини і яловичини в рівних пропорціях.
котлети з фаршу (класичний рецепт) - фото крок 2
Батон для фаршу повинен бути не свіжим, вчорашнім. Зріжте скориночки і залийте шматочки хліба молоком. Залиште на час розмокати.
котлети з фаршу (класичний рецепт) - фото крок 3
Цибулю і часник поріжте максимально дрібно. Додайте до фаршу їх, також додайте яйце, хліб з молоком, сіль і перець мелений. Ретельно перемішуйте фарш до однорідної маси.
котлети з фаршу (класичний рецепт) - фото крок 4
З котлетної маси сформуйте коржі і обваляйте їх в сухарях.
котлети з фаршу (класичний рецепт) - фото крок 5
Смажте котлети в гарячому маслі на повільному вогні, щоб вони встигли приготуватися всередині.
котлети з фаршу (класичний рецепт) - фото крок 6
Періодично перевертайте, щоб котлети рівномірно обсмажити і мали апетитний вигляд. Котлети з фаршу готові!

Схожі рецепти