Котлети з фаршу (класичний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт котлет з фаршу можна сміливо назвати основою для кулінарних експериментів. Додавайте улюблені спеції, зелень, овочі та отримуйте нд нові і нові аромати і смаки.
Зараз я розповім, як приготувати котлети з фаршу за класичним рецептом. Знадобиться тільки свіжий фарш, вчорашній білий хліб (кнопка), молоко, цибуля і зубчик часнику. Для панірування використовуйте панірувальні сухарі, якщо ж їх немає, можна обваляти в борошні. Смажте котлети в рафінованій олії. Подавайте гарячими з улюбленими гарнірами. Хай щастить!
- Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Яйце - 1 штука
- Кнопка - 2 скибочки
- Молоко - 50-60 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сухарі паніровочні - 50 грам (для панірування)
- Масло rafinirovannoe - 50 мілілітрів (для смаження)
Підготуйте продукти для котлет. Фарш можна купити готовий або приготувати вдома самостійно. Для фаршу знадобиться жирний шматочок свинини і яловичини в рівних пропорціях.
Батон для фаршу повинен бути не свіжим, вчорашнім. Зріжте скориночки і залийте шматочки хліба молоком. Залиште на час розмокати.
Цибулю і часник поріжте максимально дрібно. Додайте до фаршу їх, також додайте яйце, хліб з молоком, сіль і перець мелений. Ретельно перемішуйте фарш до однорідної маси.
З котлетної маси сформуйте коржі і обваляйте їх в сухарях.
Смажте котлети в гарячому маслі на повільному вогні, щоб вони встигли приготуватися всередині.
Періодично перевертайте, щоб котлети рівномірно обсмажити і мали апетитний вигляд. Котлети з фаршу готові!