Рецепт Котлети з фаршу без яйця фото

Котлети з фаршу без яйця
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Ви вирішили на швидку руку приготувати котлети, але виявилося, що вдома не залишилося яєць? Не біда - цей рецепт вас виручить! Приготуємо котлети з фаршу без яєць.

Всупереч переважному в кулінарному суспільстві помилці, яйце зовсім не є обов'язковим інгредієнтом при приготуванні котлет. У цьому ви переконаєтеся, приготувавши котлети з фаршу без яєць, слідуючи цьому простому рецептом. Котлети, повірте мені, вийдуть не гірше звичайних, навіть незважаючи на те, що яйця в їх приготуванні не використовуються.

  • Фарш - 500 грам (свинина + яловичина)
  • Білий хліб - 1-2 скибочок
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Борошно - За смаком (для панірування)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
котлети з фаршу без яйця - фото крок 1
1. З білого хліба видаляємо корочку, потім кришимо його і кладемо в піалу з молоком. Розминаємо виделкою і залишаємо на хвилин 10, щоб хліб розмокнув.
котлети з фаршу без яйця - фото крок 2
2. Цибулю дрібно нарізаємо
котлети з фаршу без яйця - фото крок 3
3. Часник видавлюємо за допомогою «чеснокодавкі» або просто дрібно нарізаємо.
котлети з фаршу без яйця - фото крок 4
4. До фаршу відправляємо розмочений хліб, цибуля і часник. Солимо і перчимо. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти до однорідності маси.
котлети з фаршу без яйця - фото крок 5
5. З отриманої маси формуємо котлетки, потім паніруємо їх в борошні.
котлети з фаршу без яйця - фото крок 6
6. На сковороді розігріваємо олію, викладаємо в нього паніровані котлети. Обсмажуємо спочатку з одного боку на сильному вогні протягом 5 хвилин, після чого перевертаємо котлети на іншу сторону, зменшуємо вогонь і смажимо ще 15 хвилин під кришкою.
котлети з фаршу без яйця - фото крок 7
7. Готові котлети викладаємо на блюдо і подаємо до столу з овочами і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти