Котлети в духовці з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте ці чудові котлети з помідорами на сьогоднішній вечерю. Яловичина прекрасно поєднується з томатами і цибулею, а розплавлений сир надає страві завершеності. Обов'язково спробуйте!
Перед вами абсолютно простий і доступний спосіб приготування котлет в духовці з помідорами в домашніх умовах. Ці котлети, не тільки неймовірно смачні, але і красиво виглядають, з точки зору "кухонної естетики" . Як гарнір найкраще підійде відварний рис або картопля пюре. Само блюдо, можна прикрасити дрібно нарізаною петрушкою. Для любителів гострого, рекомендую чорний перець або спеції за смаком. Гарного вечора!
- Яловичина - 500 грам
- Кнопка - 100 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Крем - 4 Ст. Ложки (або майонез)
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Srež'te korku з кнопкою, покришите його і залийте молоком. У ємності примніть батон.
Яловичину промийте і поріжте на шматочки, потім пропустіть через м'ясорубку.
В одній ємності з'єднайте: фарш, розмокший батон, яйця, сіль, перець і часник пропущений через Часничниці.
Деко застеліть папером для випічки. Сформуйте плоскі котлети і викладіть на деко.
Цибулину ріжемо кільцями (к-ть кілець має відповідати к-ву котлет)
Помідор ріжемо кружечками, як і цибуля.
Так само чинимо і з сиром.
Змастіть котлети кетчупом.
На кожну котлету покладіть кружечок цибулі, зверху змастіть сметаною або майонезом.
Далі кладемо кружальця помідора, зверху сметана або майонез.
На сметану викладаємо шматочки сиру і відправляємо деко в духовку на 30 хвилин, температура 180 градусів.
Все готово! Смачного!