Котлети натуральні з філе птиці
(покроковий рецепт з фото)
Котлети, приготовані з натурального м'яса, а саме з курячої грудки, дуже схожі на котлети "по-київськи" . Різниця лише в тому, що всередині немає вершкового масла. Дуже смачно, рекомендую!
Котлети виходять незвичайно соковитими і смачними. З хрусткою скоринкою зовні і ніжним м'ясом і начинкою всередині. Це відмінна альтернатива знаменитим котлет "по-київськи" . Блюдо гідно святкового столу.
- Філе курячої грудки - 300 грам
- Сир "російський" - 50 грам
- Кріп - 10 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - 60 грам
- Соняшникова олія - 150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування котлет з філе птиці.
Куряче філе промийте, висушіть і розріжте на пласти. Після пласти відбийте.
Посоліть і поперчіть куряче філе. Можна додати будь-які спеції за смаком.
Сир натріть на тертці, а кріп дрібно наріжте. Викладіть в миску і перемішайте. Це начинка для котлет.
На середину пласта з курячого філе викладіть столову ложку начинки.
Поверніть пласт філе з начинкою у вигляді рулету. І надайте форму котлети.
Кожну котлету обваляйте в борошні.
Потім у збитому яйці.
І в панірувальних сухарях.
Соняшникова рафінована олія налийте в каструлю, добре нагрійте і викладіть котлети. Обсмажте з усіх боків до золотистої скоринки.
Котлети готові.
Котлети з філе птиці подавайте на обід або вечерю з будь-яким гарніром.