Котлети курячі зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Курячі котлети - просте, ситне і швидке в приготуванні блюдо. Котлети по цим рецептом виходять надзвичайно смачними, ніжними і соковитими. Обов'язково спробуйте!
Крем, додана в фарш дійсно робить ці котлети дуже ніжними і соковитими, вони буквально тануть у роті! Для того, щоб приготувати котлети курячі зі сметаною не знадобляться особливі навички. Блюдо просте в приготуванні, а смак приголомшливий. Дуже смачно як самостійно, так і з будь-яким гарніром. Побалуйте своїх близьких домашніми котлетами. І дітям, і дорослим вони безсумнівно припадуть до смаку.
- Фарш - 500 грам (курячий)
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Сухарі для панірування - 10 грам
- Крем - 150 грам
- Вода - 50 мілілітрів
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Паприка - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
До курячого фаршу додайте моркву, натерту на дрібній тертці, подрібнений ріпчаста цибуля, часник, сухарі, 100 г. Сметани, сіль і паприку за смаком.
Добре перемішайте.
Сформуйте котлети бажаного розміру.
Обсмажте їх на сильному вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.
Викладіть котлети в форму для запікання, обмажте з усіх боків сметаною і додайте воду. Запікайте при 200 градусах близько 25 хвилин.
Котлети курячі зі сметаною готові. Подавайте самостійно або з будь-яким гарніром.
Смачного!