Рецепт Котлета «Пожарська» фото

Котлета «Пожарська»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряче філе
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Котлети

Варіацій котлет придумано дуже багато. Є ті, що робляться просто з фаршу, а є і незвичайні способи. Але багато хто з них відомі і мають велику історію. Саме таким і є мій рецепт.

Прочитайте про те, як приготувати котлету "пожарська" . Це знамените гаряче блюдо російської кухні з'явилося в г. Торжок в 19 столітті. Тоді в трактирі під керівництвом Євдокима Пожарського сам А.С. Пушкін спробував ці котлети і радив їх своєму другові. Вони готуються на основі курки і панірують, щоб була хрустка скоринка.

  • Куряче філе - 900 грам
  • Ріпчаста цибуля - 400 грам
  • Кнопка - 200 грам
  • Вершкове масло - 90 грам
  • Вершки 20% - 200 мілілітрів
  • Бублик sdobnaya - 4 штуки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
котлета
Чистий і Мельк nashinkuyte цибулю.
котлета
У сковороді розігрійте трохи рослинного і вершкового масла. Обсмажте на них цибулю до м'якості.
котлета
Курку промийте і наріжте шматочками.
котлета
Потім філе подрібніть в блендері.
котлета
Булочку поламайте на дрібні шматки. Потім залийте її вершками, і залиште на 10 хвилин.
котлета
У фарш додайте сіль і перець. Все перемішайте.
котлета
Далі в курку додайте м'якуш з цибулею. Фарш ретельно перемішайте.
котлета
В кінці в масу додайте підморожене масло, нарізане шматочками. Ще раз перемішайте.
котлета
Попередньо батон подморозьте. Потім зробіть з нього паніровці. Для цього просто натріть батон на крупній тертці.
котлета
З фаршу, змочивши руки водою, зліпите котлети. Обваляйте кожну в паніровці.
котлета
Обсмажте котлети з обох боків до рум'яного кольору в розігрітій олії.
котлета
Потім перекладіть котлети в фольгу в духовку при 180 градусах на 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти