Кошики з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати кошики з начинкою. Ця випічка шалено смачна і в той же час корисна. Готується вона легко і швидко і обов'язково здивує вас і вашу родину.
Такі кошики дуже смачні, а головне - корисні, в них мало масла і немає звичного крему. Така випічка обов'язково сподобається вам і вашим гостям і стане відмінним додаток до будь-якого чаювання. Також можете додати подрібнену курагу за смаком або інші сухофрукти. Смачного!
- Яйця - 2 штуки (для начинки)
- Цукрова пудра - 150 грам (для начинки)
- Мигдаль - 250 грам (для начинки)
- Грецькі горіхи - 125 грам (для начинки)
- Мед - За смаком (для начинки)
- Борошно - 450 грам (для тіста)
- Вершкове масло - 250 грам (для тіста)
- Цукрова пудра - 125 грам (для тіста)
- Яйця - 1 штука (для тіста)
- Сіль - 1 щіпка (для тіста)
Для тіста. Цукрову пудру змішайте з розм'якшеним вершковим маслом, потім додайте яйце і 3/4 борошна, замісіть тісто. Потім по-немногу додайте борошно, що залишилося до отримання м'якого тіста (можливо знадобиться частина борошна). Загорніть тісто в плівку і приберіть в холод на 1 час.
Потім розкачати тісто і наріжте його колами і помістіть його в формочки, роблячи кілька проколів виделкою в тесті. Духовку розігрійте до 175С. Поставте випікатися кошики на 10 хвилин.
Горіхи подрібнити в блендері: мигдальні - до стану дрібної крихти, а волоські - до стану великої крихти. Складіть все у 1 миску разом з цукровою пудрою.
Яйця трохи збийте і помістіть до горіхів, перемішайте. Готову суміш викласти в кошички, зверху прикрасьте цілими горіхами і випікайте ще 12 хвилин.
Розтопіть мідного меду і нанесіть на горіхи.