Рецепт Коржики белорусские фото

Коржики белорусские
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , На швидку руку
Випічка , Коржики
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 25 хв.

Ці традиційні білоруські коржики стануть прекрасним аналогом сметанного печива на вашій кухні. Всі інгредієнти можна завжди знайти у себе в холодильнику, а час приготування - всього 15 хвилин!

Опис приготування:

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати коржики білоруські. По суті, це сметанне печиво, але дуже повітряне і смачне. Це печиво - прекрасний варіант, якщо необхідно швидко приготувати щось солодке для нежданих гостей, так як випікати їх потрібно всього 15 хвилин. Білоруські коржики - дуже хороший варіант перекусу на роботі і в школі. Рекомендую приготувати кожної господині!

  • Борошно - 2 склянки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 1 Склянка
  • Розтоплене вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
коржики белорусские - фото крок 1
1. Приготуйте всі необхідні інгредієнти.
коржики белорусские - фото крок 2
2. Змішайте борошно, соду і сіль. Перемішайте і зробіть всередині поглиблення. Додайте туди розтоплене вершкове масло, цукор, сметану, яйце.
коржики белорусские - фото крок 3
3. Замісити тісто.
коржики белорусские - фото крок 4
4. Розкачайте тісто в пласт товщиною півсантиметра і виріжте кружечки. Наколи коржики виделкою і змастіть збитим яйцем. Випікайте при температурі 180 градусів 15-20 хвилин або до золотистого кольору.
коржики белорусские - фото крок 5
5. Коржики готові, смачного!

Схожі рецепти