Рецепт Коржики белорусские фото

Коржики белорусские
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця
Страви без випічки
На полуденок, Для дітей, На швидку руку
Випічка, Коржики

Ці традиційні білоруські коржики стануть прекрасним аналогом сметанного печива на вашій кухні. Всі інгредієнти можна завжди знайти у себе в холодильнику, а час приготування - всього 15 хвилин!

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати коржики білоруські. По суті, це сметанне печиво, але дуже повітряне і смачне. Це печиво - прекрасний варіант, якщо необхідно швидко приготувати щось солодке для нежданих гостей, так як випікати їх потрібно всього 15 хвилин. Білоруські коржики - дуже хороший варіант перекусу на роботі і в школі. Рекомендую приготувати кожної господині!

  • Борошно - 2 склянки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 1 Склянка
  • Розтоплене вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
коржики белорусские - фото крок 1
1. Приготуйте всі необхідні інгредієнти.
коржики белорусские - фото крок 2
2. Змішайте борошно, соду і сіль. Перемішайте і зробіть всередині поглиблення. Додайте туди розтоплене вершкове масло, цукор, сметану, яйце.
коржики белорусские - фото крок 3
3. Замісити тісто.
коржики белорусские - фото крок 4
4. Розкачайте тісто в пласт товщиною півсантиметра і виріжте кружечки. Наколи коржики виделкою і змастіть збитим яйцем. Випікайте при температурі 180 градусів 15-20 хвилин або до золотистого кольору.
коржики белорусские - фото крок 5
5. Коржики готові, смачного!

Схожі рецепти