Коржики белорусские
(покроковий рецепт з фото)
Ці традиційні білоруські коржики стануть прекрасним аналогом сметанного печива на вашій кухні. Всі інгредієнти можна завжди знайти у себе в холодильнику, а час приготування - всього 15 хвилин!
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати коржики білоруські. По суті, це сметанне печиво, але дуже повітряне і смачне. Це печиво - прекрасний варіант, якщо необхідно швидко приготувати щось солодке для нежданих гостей, так як випікати їх потрібно всього 15 хвилин. Білоруські коржики - дуже хороший варіант перекусу на роботі і в школі. Рекомендую приготувати кожної господині!
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Крем - 1 Склянка
- Розтоплене вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Приготуйте всі необхідні інгредієнти.
2. Змішайте борошно, соду і сіль. Перемішайте і зробіть всередині поглиблення. Додайте туди розтоплене вершкове масло, цукор, сметану, яйце.
3. Замісити тісто.
4. Розкачайте тісто в пласт товщиною півсантиметра і виріжте кружечки. Наколи коржики виделкою і змастіть збитим яйцем. Випікайте при температурі 180 градусів 15-20 хвилин або до золотистого кольору.
5. Коржики готові, смачного!