Коржі з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Вирішила зробити ось такі нехитрі коржі. Їх добре подавати до перших страв.
Окремо готуємо тісто і начинку. Потім розподіляємо начинку по тесту, формуємо коржі і смажимо на сковороді. Можна подавати такі коржі до бульйону, другому супу.
- Борошно - 1 Склянка
- Вода (окріп) - 0, 5 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Відварені курячі яйця - 2 штуки
- Зелень - 1 пучок
У миску просійте 1 склянка борошна. Додайте сіль, рослинне мало. Влийте воду.
Замісити тісто. Краще спочатку використовувати вилку, а потім місити руками. Час замісу 2-4 хвилини.
Яйця натріть на крупній тертці. Додайте до них подрібнену зелень.
Розділити тісто 6 частин. Кожну розкачати в прямокутник дуже тонко, щоб видно було крізь тісто стільницю.
Викладіть начинку рівномірно і з'єднайте краю.
Поверніть в рулет. Отримаємо якусь равлика.
Так чинимо з усією начинкою і тестом.
На сковороду додайте пару крапель олії. Обсмажте коржі з двох сторін.
Подайте до столу. Вони такі смачні, що підуть навіть до чаю або кави.