Коржі з зеленню на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Смачні коржі з часничком і кропом припадуть до смаку багатьом. Це смачно вприкуску до перших страв і просто так, зі сметаною.
Для коржів замісити тісто з борошна, яйця, молока, солі, розпушувача і подрібненої зелені. Формуйте коржі і смажте на сковороді. Доброго дня!
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Куряче яйце - 1 штука
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Кріп - 1 пучок
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Часник - 2 зубчики
Борошно просіяти. Додати сіль, розпушувач.
Додати яйце, молоко.
У блендер помістіть кріп і часник. Збийте.
Отримаємо ось таку масу.
Кріп додайте в тісто і замісити його. Має вийти ось таке тісто. Досить щільне. Додайте борошна при необхідності.
Тісто розділи 7-8 частин. Кожну обваляйте в борошні.
Кожну частину розкачати качалкою в млинець.
Обсмажте на сковороді кожен коржик з двох сторін. У сковороду додайте трохи рослинного масла.
Готовим коржикам дати злегка охолонути.
Подайте до столу зі сметаною або з першою стравою.