Коржі класичні
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати коржі класичні не маючи духовки? Дуже легко. Використовуйте суху сковороду і коржі вийдуть відмінні. Дуже простий рецепт закуски зі свіжою зеленню. Спробуйте нехитре блюдо!
Із зазначених продуктів у мене вийшло 6 lépések. Звичайно, все залежить від розміру кожної. Дуже смачно такі коржі подавати зі сметаною. Щось середнє між лавашем і якимось хачапурі, хоча там сиру взагалі немає.
Спробуйте! Бажаю удачі в приготуванні!
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Окріп - 1 Склянка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Петрушка - 1 пучок
- Часник - 1 зубчик
Пшеничне борошно просійте в миску. Додайте чайну ложку солі і розмішайте.
Влийте склянку крутого окропу і замісіть тісто. Спочатку вимішуйте виделкою або ложкою, потім можна вимішувати руками, коли тісто трохи охолоне.
Влийте рослинне масло і замісити тісто знову.
У нас вийде ось такий теплий колобок. Він відразу готовий до роботи.
Розділіть його на кілька частин.
Кожну частину тіста розкачати ось в таку ковбаску.
Ковбаску прокатати качалкою.
Наріжте дрібно зелень. Подрібніть часник. Зелень змішайте з часником. Трохи зелені викладіть на смужку тесту.
З'єднайте обидва краї тіста і защіпніте. Випустіть повітря так, щоб він не порвав тісто.
Поверніть смужку тесту равликом.
Пальцями або качалкою прокатати тісто так, щоб воно стало максимально тонким. Немає Порвоо тісто, щоб зелені не вибилася назовні. При обсмажуванні така зелень буде горіти.
На сухій сковороді обсмажте коржі з двох сторін. Смажте коржі на сухій сковороді. Якщо в сковороді буде багато масла, коржі вийдуть зовсім іншими. Щоб коржі НЕ прикипіли до сковороди, я добре розігріла її, а потім за допомогою пензлика змастила її рослинним маслом і далі смажила коржі. Більше сковороду маслом я не змащувала.