Рецепт Коржі класичні фото

Коржі класичні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Зелень, Петрушка
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Коржі

Як приготувати коржі класичні не маючи духовки? Дуже легко. Використовуйте суху сковороду і коржі вийдуть відмінні. Дуже простий рецепт закуски зі свіжою зеленню. Спробуйте нехитре блюдо!

Із зазначених продуктів у мене вийшло 6 lépések. Звичайно, все залежить від розміру кожної. Дуже смачно такі коржі подавати зі сметаною. Щось середнє між лавашем і якимось хачапурі, хоча там сиру взагалі немає.

Спробуйте! Бажаю удачі в приготуванні!

  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Окріп - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Петрушка - 1 пучок
  • Часник - 1 зубчик
коржі класичні - фото крок 1
Пшеничне борошно просійте в миску. Додайте чайну ложку солі і розмішайте.
коржі класичні - фото крок 2
Влийте склянку крутого окропу і замісіть тісто. Спочатку вимішуйте виделкою або ложкою, потім можна вимішувати руками, коли тісто трохи охолоне.
коржі класичні - фото крок 3
Влийте рослинне масло і замісити тісто знову.
коржі класичні - фото крок 4
У нас вийде ось такий теплий колобок. Він відразу готовий до роботи.
коржі класичні - фото крок 5
Розділіть його на кілька частин.
коржі класичні - фото крок 6
Кожну частину тіста розкачати ось в таку ковбаску.
коржі класичні - фото крок 7
Ковбаску прокатати качалкою.
коржі класичні - фото крок 8
Наріжте дрібно зелень. Подрібніть часник. Зелень змішайте з часником. Трохи зелені викладіть на смужку тесту.
коржі класичні - фото крок 9
З'єднайте обидва краї тіста і защіпніте. Випустіть повітря так, щоб він не порвав тісто.
коржі класичні - фото крок 10
Поверніть смужку тесту равликом.
коржі класичні - фото крок 11
Пальцями або качалкою прокатати тісто так, щоб воно стало максимально тонким. Немає Порвоо тісто, щоб зелені не вибилася назовні. При обсмажуванні така зелень буде горіти.
коржі класичні - фото крок 12
На сухій сковороді обсмажте коржі з двох сторін. Смажте коржі на сухій сковороді. Якщо в сковороді буде багато масла, коржі вийдуть зовсім іншими. Щоб коржі НЕ прикипіли до сковороди, я добре розігріла її, а потім за допомогою пензлика змастила її рослинним маслом і далі смажила коржі. Більше сковороду маслом я не змащувала.

Схожі рецепти