Короп по Астрахані
(покроковий рецепт з фото)
Астраханська їжа відрізняється простотою і душевністю! Тому я дуже люблю кухню цього чудового міста. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати сазана по-астраханських. Приступимо!
Навіть коли я сиджу на дієті, то не можу відязикати собі в рибних стравах. І не потрібно! Адже в такому випадку корочку з рибки можна легко зняти і їсти то, що всередині. Однак в скоринці таїться сама суть - вона надзвичайно смачна! І сьогодні я вирішила ні в чому собі не відмовляти!
- Файл сазан - 500 грам
- Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Спеції - 2 чайних ложки (у мене суміш для риби)
Сазанчики промиваємо та нарізаємо досить великими шматками. Солимо. Борошно з'єднуємо з куркумою і різноманітними спеціями. Рибку обмакиваем в борошняної суміші.
Сковорідку розпалюються на сильному вогні, ллємо в неї масло (вельми рясно, щоб сазан наш не згорів). Обсмажуємо рибу з обох сторін до золотистого, при цьому вогонь робимо помірно-тихим.
Подаємо сазана в гарячому вигляді з будь-яким гарніром. У перевазі овочі. Додатково можна посипати перчиком і іншими спеціями, якщо хочеться досягти більш яскравого смаку. Смачного!