Рецепт Короп по Астрахані фото

Короп по Астрахані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Короп
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Астраханська їжа відрізняється простотою і душевністю! Тому я дуже люблю кухню цього чудового міста. У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати сазана по-астраханських. Приступимо!

Опис приготування:

Навіть коли я сиджу на дієті, то не можу відязикати собі в рибних стравах. І не потрібно! Адже в такому випадку корочку з рибки можна легко зняти і їсти то, що всередині. Однак в скоринці таїться сама суть - вона надзвичайно смачна! І сьогодні я вирішила ні в чому собі не відмовляти!

  • Файл сазан - 500 грам
  • Борошно пшеничне - 6 Ст. Ложок
  • Куркума - 1 Чайна ложка
  • Спеції - 2 чайних ложки (у мене суміш для риби)
короп по Астрахані - фото крок 1
Сазанчики промиваємо та нарізаємо досить великими шматками. Солимо. Борошно з'єднуємо з куркумою і різноманітними спеціями. Рибку обмакиваем в борошняної суміші.
короп по Астрахані - фото крок 2
Сковорідку розпалюються на сильному вогні, ллємо в неї масло (вельми рясно, щоб сазан наш не згорів). Обсмажуємо рибу з обох сторін до золотистого, при цьому вогонь робимо помірно-тихим.
короп по Астрахані - фото крок 3
Подаємо сазана в гарячому вигляді з будь-яким гарніром. У перевазі овочі. Додатково можна посипати перчиком і іншими спеціями, якщо хочеться досягти більш яскравого смаку. Смачного!

Схожі рецепти