Рецепт Конвертики з лаваша фото

Конвертики з лаваша
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Зелень , Яйця , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Пропоную вашій увазі універсальну закуску на всі випадки життя: хрусткий лаваш з ситної начинкою з яйця, сиру і зелені - смачно і просто. Запам'ятовуйте рецепт конвертиків з лаваша вже зараз!

Опис приготування:

Лаваш настільки універсальний продукт, що з нього можна приготувати вже практично що завгодно! Конвертики, як на мене, готувати простіше, ніж ту ж шаурму. Лаваш потрібно попередньо змочити водою злегка, щоб вона стала податливою і не ламався на сковороді.

  • Лаваш - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Зелень - За смаком
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сир - 50 грам
конвертики з лаваша - фото крок 1
Лаваш наріжте квадратами розміром приблизно 20х20 см. На сковорідці розігрійте вершкове і рослинне масло. Лаваш злегка змочіть водою і підсмажити з одного боку буквально кілька секунд.
конвертики з лаваша - фото крок 2
Переверніть лаваш, по центру викладіть натертий сир із зеленню, зробіть поглиблення і вбийте в нього яйце.
конвертики з лаваша - фото крок 3
Швидко загорніть куточки лаваша, так, щоб вийшов конверт.
конвертики з лаваша - фото крок 4
Обсмажити з двох боків до рум'яної скоринки. Щоб жовток залишився рідким - обсмажуйте на сильному вогні, але не довго.
конвертики з лаваша - фото крок 5
Готові конвертики з лаваша можете подавати з овочами. Смачного!

Схожі рецепти