Конвертики з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі універсальну закуску на всі випадки життя: хрусткий лаваш з ситної начинкою з яйця, сиру і зелені - смачно і просто. Запам'ятовуйте рецепт конвертиків з лаваша вже зараз!
Лаваш настільки універсальний продукт, що з нього можна приготувати вже практично що завгодно! Конвертики, як на мене, готувати простіше, ніж ту ж шаурму. Лаваш потрібно попередньо змочити водою злегка, щоб вона стала податливою і не ламався на сковороді.
- Лаваш - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Вершкове масло - 25 грам
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сир - 50 грам
Лаваш наріжте квадратами розміром приблизно 20х20 см. На сковорідці розігрійте вершкове і рослинне масло. Лаваш злегка змочіть водою і підсмажити з одного боку буквально кілька секунд.
Переверніть лаваш, по центру викладіть натертий сир із зеленню, зробіть поглиблення і вбийте в нього яйце.
Швидко загорніть куточки лаваша, так, щоб вийшов конверт.
Обсмажити з двох боків до рум'яної скоринки. Щоб жовток залишився рідким - обсмажуйте на сильному вогні, але не довго.
Готові конвертики з лаваша можете подавати з овочами. Смачного!